onsdag 10 juli 2013

Andningshål och kramar...

Krälande....


En omtumlande dag. Jag hade svårt att smälta att jag har en bok som jag själv skrivit i min bokhylla. Svårsmält var även alla vänliga ord som jag fått på min väg och hjälpsamma människor som hjälper mej sprida min hemsida och informationen om min bok. Tack alla ni underbara.

"Mormor och morfar" lämnade gården, det var underbart men kort att vara fåraherde, men nu har vi testat de, det var helt klart inte riktigt vår grej.
Fåruppfödaren kom och hämtade hem dom igen och han passade även på att köpa en bok av mej ;)

Min vän och hennes dotter kom på besök, jag behövde lämna borgen lite och få lite luft och släppa tanken på allt som hänt.
Men innan det blev utflyktsdags kom min polisvän inom på en snabbfika och en bokhämtning. Mysigt. Älska spontanbesök när jag har tid.
Hon körde mot Sölvesborg för att hålla ett förhör och vi lastade bilen och körde till Karlshamn. Målet var en exotiskvärld. Det var mycket intressant, ormar långa som min bil och håriga spindlar trängdes med vandrande pinnar, apor och krokodiler. En salig blandning alltså. Jag har alltid haft problem med orm, det räckte att någon sa orm så höll jag på att göra ner mej i brallan. Men nu så, nu är jag stärkt i mitt psyke och jag fejsade dessa slingriga och i mina ögon obehagliga djur.

Vi tog en tur till lekplatsen mellan polishuset och psyket, även tingsrätten ligger på gatan och den passerades. Minnen väcktes klar och med tanke på den dagen det var igår så var det massa konstiga saker som for igenom huvudet. Det var på datumet åtta år sedan jag föll pladask för en kvinna som var så ljuvlig men som senare visade sej vara något helt annan. Jag var glad att jag hade min vän nära mej och när jag bad om en kram så fick jag det utan krusiduller. Kramar är bra och ibland känns dom livsnödvändiga. Igår var dom just det.

Efter lekplatshänget åkte vi till fiskresturangen i Vägga. Jag tog en delikat pastasallad med kräftstjärta och räkor, myset åt lax och potatismos. Det var en mysig lunch med glada men trötta barn.
Hem och lite altanhäng och fortfarande hade jag inte öppnat datorn. Det var skönt men det killade lite i fingrarna.
Kvällen bjöds det på grillat hos grannarna, det börjades med att fira min bok med skumpa, jag och barnen drack kolsyradsaft. Det var gott det med ;)
En dag som var märklig men ändå väldigt lättlevd. Med människor i min närhet som jag bryr mej och som även gör det samma med mej. Jag flinar till lite och känner lycka fylla min kropp.

Livsnjutare ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar