torsdag 18 juli 2013

Bamsekram....

Naken på stan ;)



Uppstigning, frukost och påklädnad i full fart.
Staden och lekplatsen väntade. Myset och jag skulle agera kompisvakt. Mollie kamrats mamma hade ärende som inte lämpade sej att ha barn med på.
Vi hade en helt ljuvlig morgon i parken, båda tjejerna gungade så högt så dom tjöt och skrattade så det hördes över hela stan ;)

Efter leken tog jag en tjej i ena handen och den andra lilla tjejen i den andra handen sen gick vi genom stan. Människor som vi mötte frågade om jag fått tillökning, nja inte då men man kunde ju skoja lite i alla fall. Småstadslyx när människor känner igen en och dom har full koll på att jag bara har ett barn.
Jag surrade med massa roliga människor och vi surrade om det mesta, det var allt från travtävlingar, resor, böcker, statyer och så givetvis barn.

Den andra mamman kom och fikasuget var ett faktum. Ännu en vän slöt upp till kaffet och ärendet var att få en signerad bok. Gladeligen ställde jag upp på det.

Mer bok, ja, det kretsar väldigt mycket om den just nu i mitt liv (av förståliga skäl såklart.) När jag lämnat myset på skalbaggen och skulle åka mot bruket så kom min samåkningspartner uthoppandes ur bilen och öppnade sin famn för mej. Han hade tårar i ögonen, jag tackade för bamsekramen och frågade lite försynt och käckt vad som var hans för dagens tankar och funderingar som gjorde att det mynnade ut i den stora känsliga och härliga kram.
Han hade läste en mycket bra bok som förvred hans hjärna och sas sej giva så mycket eftertanke. Han berättade vissa delar i boken som knockat honom, då när en känsla av avsky kommit över honom. Han berättade om ren skär kärlek. Jag förstod vilkens bok det var han läst och det gjorde mej väldigt glad över att höra hans åsikt om det hela.
Ett antal gånger sa han att mina föräldrar ska minsann vara stolta över mej. Jag frågar mej dock om så är fallet. Utveckling på de kanske sker en dag, men nu är inte rätt tid för det.

Jobbet var helt sjukt jobbigt. Tvärstopp och skyfflande av flis i en timmer gjorde att fyra atletiska arbetare svettades som små elefanter. Humöret hölls på topp och ett och annat skrattanfall gjorde det hela till ett lite mer festligt inslag.
En spann vatten dracks upp sen var vi på banan igen :)

Är det nån fisk där i?

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar