fredag 12 juli 2013

Beslutsfattare....

Ögonhänge ;)


Ponnytämjaren kom på bullfika, vi pratade Falsterbo horse show, tokiga hästmänniskor, bok och myset.
Trevlig förmiddag alltså.

När sällskapet lämnat borgen drog vi mot stranden, myset somnade i bilen så jag hängde på parkeringen en stund så hon fick vila.
Fika och sandgrävning pysslade vi sen med i fyra timmar. Det var isande kallt i vattnet, men upp till rumpan vågade sej myset ut i alla fall. Tuffingen.
Svåra samtal för dagen och ibland kan man känna en obehagskänsla i kroppen som egentligen inte är befogad, den liksom kommer för att man känner sej lite missförstådd.
Jag är för öppen ibland och jag vänder på saker som kanske inte nödvändigtvis behöver vändas på. Men sån är jag.
Känslan jag hade var inte trevlig och jag var tvungen att göra något åt den.



Bättre blev det.
Jag fick ett mess av en person som sa sej inte få något gjort på grund av att hon läste en bra bok. Det var min bok hon läste. Givetvis blev jag väldigt glad över dom raderna, konstigt vore det väl annars.
Jag fick styra upp med bokskickning och även hembesök och bokförsäljning styrdes upp. Det är trevligt att få besök och prata bok. Att vara författarinna är ett mycket socialt jobb. Det gillar jag.
Min nästis kopplades in på mailproblematiken på hemsidan och givetvis löstes problemet omgående.

Aftonen bestod av grill och altanhäng, mer människor som ville läsa bok kom, det var fullt upp i det Jockarpskapalatset. Myset drog till mormor och morfar på kvällen så jag fick utantid från henne, den användes oavkortad till att styra upp och sanera inomhus.
Tvätt, disk och lakansbyte. Oj vad alert ja är när jag väl sätter fart.
Myset kom hem och hon somnade omgående och jag såg minsann en film. Den hette Ego och var intressant och även lite tårdrypande. Kärlekssaga javisst ;)
Ett något betungande beslut fattades även under kvällen. Men ibland vill det till för att förstå vad som är känslor och vad som är tanke.

Här är en som inte behöver fatta några beslut...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar