måndag 26 augusti 2013

Dancing queen....

De fattas en bit ;)


Socialisering med min bokmorska och vän stod på min lista under gårdagsförmiddagen. Vi satt och drack kaffe under susande björkar och pratade om böcker och kvinnor. Trevliga ämnen det där.

Lite lunch från en matlåda när jag kom hem och sen var det dags att angripa det nya projektet. Projekt barnrum.
Mollie skulle gå på biodejt med sin mormor så henne såg jag inte röken av på hela eftermiddagen. Pjäsen dom skulle se var Alfons Åberg, den vara i över en timme vilket var bra mycket längre än dom andra biofilmerna hon sett. Men det verkar gått fint, myset hade suttit i sin stol och ätit popcorn och småskrattat hela tiden. Jag blev faktiskt lite avis för att jag inte var med.

Under tiden myset hängde med mormor så tog jag en löprunda med mina hörlurar. Tid och rum försvinner helt när jag trampar på till musik som jag tycker om. Må jag aldrig behöva bryta ett ben, jag tror att jag skulle blivit en otrevlig människa då. Jag behöver mina löprundor.

Mer än löpning får mej att må bra, igår gjorde jag något som jag säkert inte gjort på 15-20 år. Jag dansade en tryckare.
Herregud vad mysigt de var, de ena låten jag valde var 15 minuter lång och den andra var så känslofylld så palatsets tak höll på att lyfta.
Jag måste helt enkelt dansa mer ;)

Förvirrade människor finns det gott om och jag är helt klart en av dom. Vi glömde en påse i cafét när vi var på Ikea. Det var ingen större skada skedd men man vill faktiskt ha dom saker man betalar för. Som tur var skulle min löpavän upp under gårdagen så hon styrde upp vår problem med den borttappade påsen. Hon stod även för hemleverans av den vilket var mycket trevligt. Surr och blurr och lekande barn gjorde den kvällen väldigt behaglig.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar