fredag 16 augusti 2013

Mysigt värre....



Inskolning för andra gången, nu var det dags för tusenfotingen.
Jag måste säga att det är underbart att skola in sitt barn där fröknarna och dom andra barnen är så öppna och lättpratade. Två timmar var vi där och tiden bara flög i väg.
Mollie valde först dansrummet och discokulan startades upp. Oj vilket ös det blev.
Vidare skulle det pysslas lite, en bild på myset och hennes födelsedatum skulle ner på en rund bit papper i färgen gul. Den klistrades sen upp på väggen bland de andra barnens bilder och datum, dessa bilder bildade sen en tusenfoting, ingen hejd på kreativiteten alltså.
Det blev fruktstund och det åts bananpengar, det var något nytt för mej och myset. Man skivade helt enkelt bananen med skalet på så det ser ut som små gula pengar. Jag gillar det. Så enkelt att få något att bli lite intressantare.
Efter pengaätandet gick vi ut. Vi tjenade på alla underbara skalbaggar i huset intill, jag hade saknat dom i under sommaren, det kände jag helt klart av när jag såg dom.
Bus i sandlådan och mat serverades i form av grus på plasttallrik, väldigt delikat.

Mollie fann sej bra så vi ansåg att det räckte med en dag, Skalbaggepersonalen hade gjort ett bra jobb under våren med att slussa över henne till det nya dagiset. Så ska det se ut, tack för det ;)
På måndag är det skarp läge, 07,00 ska hon lämnas, jag behöver sova efter ett tolvtimars pass på bruket. Må det gå bra nu.

Eftermiddagen och klippning av två undersköna fröknar skulle till att ske. Enlig frisören hade den stora fröken inte klippt sej sen i Januari, kunde var dags då kanske.
Den lilla fröken satt som ett ljus i stolen och bara njöt av att bli klippt och kammad. Hon var trött efter buset på dagis och ingen middagsvila så hon höll på att somna i frisörstolen, vi fick stötta upp henne lite då och då. Sötnosen där.

Eftermiddagen och kvällen bestod av mer bus, mys och roligheter. Mysets bästis kom och det var fullt ös. Vi lagade middag och än en gång fick dom små hämta sallad och lök. Det är hög mysfaktor på det. Små börja bli stora.

Storkusinen kom med sin övernattningsväska. Vi tänkte oss en filmkväll i sängen men i stället busades det hejvilt till myset tillslut stupade i säng.
Kusinen och jag la oss i sängen efter diverse diskussioner om vem som skulle ha vilket täcke, valet stod mellan ett orange och ett grönt påslakan. Jag fick det ogröna jag.
Så mysigt det var att krypa ner och ligga och småprata lite med den lille store killen.
Lättlevt på det.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar