lördag 31 augusti 2013

Nu är det dags....



Stövlar på promenaden ;)



Mördabacken intogs av två damer och en tvillingvagn. Ja det låter tufft men så var inte fallet. Vi valde att i stället för att gå uppför gå nerför. Det är jobbigt det med men inte i närheten av känslan man får när man plågat sej upp.
En ammningspaus för bebis krävdes på vår väg och även ett ordentligt psykbryt från unga fröken Vilhelmsson innan vi var hemma i byn igen. Brytet kom efter att jag vägrat att ha henne på axlarna. Gosse vilket levande det blev, men vi vuxna höll i hop och gav oss inte. De var betydligt enklare att hålla sej till planen när man fick stöttning i ärendet.

Jag fick ett mail med en bild från bokaffären i stan, en fager dam hade sett regnbågsflaggan, hon berättade att hon blivit stolt över att se den och givetvis nyfiken. Super roligt att människor hör av sej till mej.
Tjusig bild jag fick skickad till mej ;)


Nyinvestering i form av utemöbler gjordes igår, herregud vad roligt. Ett stort fint runt bord med sex kanonfina stolar i rotting. Vi slog till med en hörnsoffa och ett soffbord till det med. De kommer bli väldigt fint något annat är helt omöjligt. Nästa vecka kommer hemleveransen med allt nytt fint ;) sååå spännande.

Vi angrep gräsklippningen och jag räknar kallt med att det var sista gången för detta året som vi körde rally runt träd, sandlåda och lekstuga.
Fredasmys med tacos och gardinstångsupphängning avslutade en ganska fin dag :)

Nej nu ska jag förbereda mej för det stundande boksläppet.
Mellan 12-14 kommer jag vara i Zimmerdalhs bokhandel och bjuda på chokladkarameller och skriva i böcker om man så önskar.
Välkomna dit alla som har möjlighet.

Sista klippet ;)
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar