tisdag 27 augusti 2013

Olika sittplatser ;)





Gummistövelinköp klarades av och det var ett måste med tanke på den nalkande hösten. Vidare tog vi en sväng inom gröna skylten. Tanken var att köpa något starkt till tant N som tack för lekstugan som nu står på palatsets baksida.
Jag vet inte vad det är men jag känner mej inte helt tillfreds när jag går in genom dörrarna på systemet. Jag tog en fin flaska och ställde mej i kassan. Kille som stod före mej köpte en öl för nio kronor. Direkt satte jag in honom i laget A. Om så var fallet vet jag inte och varför tanken for igenom mitt huvud så plötsligt vet jag inte. Vilket lag ha spelar i är liksom inte min bussiness.

Fortsatt arbete med barnrummet var en syssla som hängde med hela dagen, varje lite sekund vi hade över jobbade vi på med diverse byggnationer. Jag börjar se en ände på projektetet och det ser mycket bra ut ;)



Jag körde till bokhandlen i stan med ett par lådor böcker och affischer. Det nalkas ju boksläpp på lördag.
Kvinnan i affären var mycket trevlig och kom med goda idéer.
Skyltfönstret skulle stylas med en regnbågsflagga tycket kvinnan, jag kunde inget annat göra än att känna en kärlek över hennes självklara agerande vad det gällde den biten. Jag älska verkligen öppna människor. Ibland önskar jag att jag själv var lite öppnare för olikhete som finns i vår värld.
Glad som ett barn på julafton körde jag inom bibblan en sväng, tanken var att sätta upp en affisch även där vad det gällde själva boksläppet.
Personalen där såg det lika självklart som jag att planschen skulle sättas upp. Även det att boken Under regnbågen- i skuggan av lagen- ska finnas på biblioteket i Sölvesborg. Roligt för mej så klart.
Kvällsaktiviteten bestod av att slå flugor med smäcken (Livet på landet) och allmänt städande i borgen.

Jockarp.

1 kommentar:

  1. Är boksläppet några spec tider?
    Jag jobbar ju till kl 13..:( innebär det att
    Jag missar det helt? :-S

    Kram Linn

    SvaraRadera