onsdag 28 augusti 2013

Radio...



Rummet är klart och dom inflyttade är nöjda.
Jag slet hela gårdagen med rummet och allt skulle ner från våning två igen. Jag funderar faktiskt på att börja extraknäcka som flytt tjej ;)
En olycka händer så lätt och tyvärr fick den nya fina rosa mattan en skvätt barnkiss på sej redan efter några timmar, skvätt och skvätt föresten, sjö vore en mer passande beskrivning på de hela. Fram med handdukar och potatismjöl. Gamla golv ogillar barnkiss.
Men jag tror att det kommer bli helt kanon framöver, det känns bra. Väldigt bra.

Vi agerar nu hundvakt i några dagar i palatset vilket är trevligt både för stor och liten. Barn och djur är underbara när dom är tillsammans, det är så det ska va.
Det är absolut ingen överdrift att livet ter sej väldigt lättlevt just nu. Även om det varit långa jobbiga dagar och väldigt korta nätter så är jag pigg, glad och nog faktiskt även lycklig. Lycklig är ett fint ord. De suger jag på ett tag tror jag.

Telefonen ringde och det var radio blekinge i andra änden, dom ville gärna se mej som en punkt i deras sändningar i veckan. Så klart att jag sa ja, sånt är trevligt.
De som ska diskuteras är givetvis min bok. De ska bli mycket spännande och jag hoppas att jag kan hålla tungan rätt i mun.
Så i morgon bär det av mot Karlskrona och radio sändning, halv elva är tanken att flatan från Jockarp ska medverka ;)

En löprunda i ett somrigt väder, det var riktigt hett men stegen var lätta och rundan var en aning kort för dagen. Men det är bättre det än ingen alls.
Trevligt sällskap på kvällsfika och samtal som är väldigt viktiga.
Viktiga för mej och för min framtid.
En god kontakt är klart att föredra med människor som finns i ens liv. Det kändes bra, lugnt och som att förståelsen var god till varför vissa saker sker och att det blir som det blir.
Jag var väldigt glad efter besöket.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar