lördag 17 augusti 2013

Social så det ryker om det.

Lite så var känslan.....


En kommentar som kom på ett inlägg för några dagar sen gjorde mej väldigt glad, Johanna skrev några rader om hur hon ansåg mej inspirera henne. Tack.

Gårdagen började med kramkalas i sängen med ett mys en kusin och så jag. Tyvärr fortsatt det inte i samma härliga anda. Tok psykbryt från mysets sida. Mormor kom till undsättning och jag tog en kort, snabb löprunda och det i ett ljuvligt duggregn. Skönt var bara förnamnet när man fick slippa gnäll och bara njuta.

Ponnytämjaren kom på en kopp och myset var lagom siggig, hon visade i alla fall stolt upp sitt rum och vi surrade på om allt som händer i det där som kallas livet. Trevliga besök må jag säga.

Vi drog till stan och veckohandlade.
Kylskåpet fylldes upp min alla möjliga trevliga saker. Myset köpte lösgodis till sej och sin väninna som dom tänkte snaska på under helgen.

Mollie sov middag och hon sov länge, två timmar slog hon till med. Det hör inte till vanligheten det inte.
En gammal vän kom och det var ett kärt återseende. Vi satt på altanen och drack mängder med kaffe och blurrade om allt som hänt i varandras liv de senaste åren. Vi pratade om medium och jag är nu helt inne på att jag ska gå och vidga mina vyer och faktiskt hälsa på en spåkärring ;)
Innan hon lämnade palatset så fick jag kladda lite i en bok som hon gärna ville ha med sej hem.

Mera besök, middagsgäster kom, ja själva gästen fick laga maten själv för jag hade fullt upp med att hålla efter Mollie som var på ett icke trevligt humör.
Min styrka fann jag någonstans långt därinne i mej själv, jag var helt lugn och pratade med väldigt små bokstäver för att försöka få henne över på min sida.
Hon är inne i ett väldigt jobbigt stadie nu, jag når henne inte alltid, vilket gör att jag känner mej otillräcklig. Det bara måste ju vara övergående.

Min löpavän med familj kom på ett spontanbesök, det är stor kärlek till dessa besök. Mera barn och flera vuxna fyllde huset. Kaffe till dom stora och glass till dom små.
En härlig dag helt enkelt, förutom dom där parenteserna men utbrotten från min lilla dotter.



Är det fredagsmys så är det ;)
Jockap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar