tisdag 13 augusti 2013

Städtant....





På cykel till stan, lite gung i lekparken och sen vidare till bibblan. Detta helt underbara ställe.
Jag träffade på en känning och vi surrade en stund om Jesus, jobb och musikaler.
Sittandes i myshörnan läsandes kände jag att det luktade kräk. Jag sniffade på kuddarna vi satt på men nej det var inte från dom. Nä istället var det från boken jag hade i min hand. Jerk, så äckligt. För ett tag sen hade vi en möglig barbapappabok i händerna. Vad är det som händer undrar jag?
Vi cyklade hem och utanför ett hus stod en toalettstol. Myset flinade och sa;
-Titta en toalett.
Jag flinade jag med. Vi har väldigt roligt emellanåt. Så lite som behövs.
Pannkakaslunch och sen fick vi städa på mysets rum, eller rättare sagt hon.
Hon välte ut en hel flaska med små sockerpiller på golvet, hon sög upp ett efter ett med dammsugaren. Barnarbete när det är som finast, själv låg jag i hennes lilla säng och spelade harpan ;)

Hon sov middag och jag fixade med lite avtal till olika företag som vill sälja min bok. Väldigt trevliga sysslor. Vad det gäller boken så är det nu en del personer som betalat in avgiften för boken men glömt att skriva avsändare.
Jag har lite problem att reda upp vem böckerna ska skickas till. Så ni som vet med er att ni beställt och då kanske även glömt adressuppgifterna kan ni vara vänliga att höra av er på mail.

Mollie bästis kom på besök, oj vad tjejerna hade saknat varandra. Det är helt underbart att se när dom leker tillsammans. livet blir så väldigt enkelt just då, precis som de ska va. 
Det var bus i sandlådan, lek med vatten och kritor på altanen och givetvis så visade lilla fröken stolt upp sitt rum för sin lilla väninna :)
Middagen börjades laga och gästerna stannade kvar. Jag bad tjejerna att springa upp till Mollies mormor och morfar och hämta hem lite sallad till måltiden.
Det fixade dom galant och stolta kom dom tillbaka med den vackraste sallad jag sett. Den måsta varit plockade med kärlek.
Middagen smakade utomordentligt bra och barnen åt som små ponnyhästar.
Ett svårsomnat mys stod sen på min lista. *Morr*
Jockarp visar sej från sin vackraste sida :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar