tisdag 3 september 2013

Baka, baka liten kaka....

Vispslickning ;)


Tråkmånsväder betydde lite bak med tjejerna under förmiddagen. Muffins av choklad blev det. Väldigt mysigt när alla är med och hjälps åt. Det mättes, räknades och vispades. Formarna sattes upp på plåten och kakorna åkte in i ugnen.

Mollie envisas med att vara nonchalant vad det gäller blöjavvänjningen. Efter baket när jag frågade henne om hon var kissnödig svarade hon nej. Två sekunder senare stod hon och kissade på mattan i vardagsrummet.
Ja, jag blev förbannad. Ibland känns det som hon gör det med flit. Arg som ett bi lyftes hon in i badrummet och blöja åkte på.

Jag blir även väldigt beretad över att det är en envis dyngspridare som tycker sej ha rätt att skriva en massa skit till mej via kommentarsfältet i min blogg.
Ni som tror att ni är anonyma. Ni är inte det!
Men med tanke på att ni tror att ni är det så förstår jag ju att ni inte vill stå för skiten ni skriver.
En uppmaning till dej som håller på just nu och spinner i gång på min lycka om kärlek...Lägg ner!
Inget kommer att publiceras utan namn.
Och jag tar mer än gärna en diskussion fejs to fejs med dej, om det nu finns tillräckligt med stake i dej för det.
Jag är idel öra ;)

Från dyngspridare till en mycket mera behaglig stund i det Jockarpska palatset. Symaskinen togs fram och det syddes gardiner till tjejernas rum.
Finns det något vackrare än en kvinna som sitter vid en symaskin? Ja förmodligen, men den var en oerhörd vacker syn i hemmet där det inte varit en symaskin framme de senaste 20 åren ;)

Mer trevlighet i form av blombud, vilka helt underbara människor jag har i mitt liv. En stor bukett liljor med tillhörande kort kom hemkörda till palatset. Glad.
Jag fick även en hel del feedback på min bok. Sms, fb, twitter och samtal från människor som uppskattade och tyckte att boken var bra. Glädjen är givetvis stor :)

Eftermiddagspass på bruket och lite distans. Det är en skyddad plats. Allt utanför försvinner när man är mitt uppe i jobbet. Bra och dåligt, men det är väl det som kallas för att leva i nuet.....



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar