onsdag 11 september 2013

Hångelhot....



En härlig höstdag.
Heldag hemma i palatset med människor jag tycker väldigt mycket om. Vi tog det i varligt tempo.
Vi började med att baka en kaka vilket alltid är lika trevligt, två damer stod och hängde över smeten och ville smaka, ett litet mys och en betydligt äldre dam, båda tillgodosågs.
Vedkörning stod sen på schemat och kaffepauserna var täta, så såg stora delar av dagen ut. Arbetet utfördes i linne, underbart, September är en fin månad minsann.

Lantbrevbäraren levererade i går ett hjärtformat brev till mej.
Ja, det är ju inte utan man blir glad över att människor uppskattar att läsa min bok. De stod så många fina rader på hjärtat så tårarna var inte långt borta.
Okej jag är flata och jag är stolt över det och för mej är det inte längre konstigt, men jag förstår ju att andra människor tycker att det är starkt det jag gjort. Att jag berättat så öppet om vad som hände och händer när man kommer ut som gay.

Flata ja, jag har aldrig förut hört ordet flata negativt laddat, inte rakt riktat till mej i alla fall, möjligen av tredje person.
Men så i går skedde det. Kanske lika bra det ;)
Jag och Mollie hade varit på bamsegympan och som dom små hurtbullar vi är så cyklade vi in till stan.
När vi efter den trevliga och roliga gymnastiken var på väg hemåt på vår snabba tvåhjuling så kommer det en man som inte riktigt är nöjd med sitt liv just nu. Han genar med sin bil mitt framför mej och Mollie så jag fick göra en snabb undanmanöver för att vi inte skulle sitta i sidan på bilen.
Han hoppar ur bilen och skriker efter mej;
-Stanna din jävla flata.
Flatan stannade.
Mannen reagerade på mitt blogginlägg under gårdagen om att män inte kan behaga vissa kvinnor. Jag upplyste mannen om att om självaste Brad Pitt stått framför mej och sett söt ut skulle jag inte vilja ta i honom med tång. Så är det.
Ja nu är kanske inte pitten den snyggaste mannen just nu, men jag är ju lite till åren kommen ;)
Mannen hotade mej med att om inte Mollie skulle suttit på cykeln skulle han ha hånglat upp mej. Jag tror kanske inte att han skulle göra slag i saken, men jag kände ett obehag över det.

Flatan var arg och cyklade hem till byn, det blev ett fint träningspass.
Hon åt middag med den undersköna sambon och den helt fantastisk dotter.
En fin avslutning även på den 10 September alltså.


Idag fyller min granne år, grattis.

Jockarp.

1 kommentar:

  1. Det där är hatbrott Leonora (om än ett milt sånt) - anmäl direkt är mitt råd. Sånt där ska män inte kunna komma undan med. Man (vi) behöver alla reagera, konsekvent - om det ska blir nån ordning på torpet avseende "män som tror att alla kvinnor är till för dem och blir agressiva när dom upptäcker att så inte är fallet".

    Så anmäl, gör oss alla en tjänst där.

    Och stort grattis till kärleken - så välförtjänt och roligt,

    Hälsar nollåttan! : )

    SvaraRadera