söndag 1 september 2013

Kär....

Ett mys i bokaffären ;)


Att fokusera på det positiva och det roliga har nu blivit ännu viktigare i mitt liv. Jag vill vara glad och ingen kan göra något åt det mer än jag själv.
Boksläppsdags och det var pirrig med det var bara positiva tankar som snurrade.
Ingen har skrivit Under regnbågen- i skuggan av lagen- bättre än jag, så är det.
Redan på morgonen ringde en kvinna och berättade att hon sprungit ner till bokhandeln i tron om att jag skulle vara där när den öppnade, men det var jag ju inte. Hon kunde inte komma senare på dagen utan bad mej istället att signera en bok till henne som hon kunde hämta på måndag.
Givetvis fixade jag det.

Det var mycket folk som kom och ville prata och köpa boken, det var väldigt trevligt. Jag surrade med dom flesta men vissa perioder var det för mycket folk för att jag skulle hinna med alla. En liten tjej som köpte en bok om halvan ville att jag skulle signera även den. Så klart jag gjorde, söta unge.
Söt unge var klart mitt egna lilla mys med som kom med mormor på släppet, vilket gjorde mej oerhört glad.
Även att mina nya svärföräldrar kom gjorde mej glad och tacksam. Tacksam för att dom mottagit mej med öppna armar och även respekterat min partners val om hur hon valt att leva sitt liv, (med mej alltså)

Tant N kom med en blombukett vilket även det gjorde mej glad och tacksam, jag har fina människor i mitt liv.

Jag träffade en intressant dam som jobbade på arbetsförmedlingen hon kallade Sölvesborg för Blekinges kulturhuvudstad. Intressant formulering tycker jag. Vi samtalade om andra saker också, bland annat det om hur privat och personlig man vågar vara till exempel i text och bild.

Efter bokminglet blev det husvisning och fika i ett hus på den äldsta gatan i stan. Ett litet trevligt hus med lagom trädgård. Barnen lekte och plockade vinbär. Lättlevt må jag säga.

Hem och hopp i löparskorna. En liten runda i ett härligt regn. Ja jag njöt.
Det mesta är väldigt bra just nu. Nästan för bra om det nu kan vara det ;)
Okej jag är kär, väldans kär.


Jockarp.

2 kommentarer: