fredag 6 september 2013

Spruta....

Gårdagens syssla ;)



En dag hemma. Hur underbart är inte det då. Helt ljuvligt att ta det piano med uppstigningen, att ligga kvar en stund och mysa i en säng som är överfull av små kroppar.
Frukost och mera mys.
Därefter åkte röjsåg fram och jag njöt i full drag. Att inte behöver fixa med barnvakt för att kunna utföra detta arbete var dunderskönt och ovanligt.
Jag tror nog att jag kan vänja mej vid den känslan.
Jag körde ett par timmar och det blev så fint så fint. Det är ordning på palatsets grönområden just nu.

De var dags för spruta nummer två för myset och mej vad det gäller vaccinet för TBE, vi fick en tid direkt så vi fick kasta oss in i bilen och köra in till stan.
Hela vårdcentralen var upp och ner. Total renovering pågick visst.
Jag fick sprutan i armen och myset fick sin i låret. Jag fick ont i min lilla arm, men myset var fit for fight omgående.

Fem damer kom på besök, ibland är framförhållning för god. En vecka för tidigt kom dom, men vad gör väl det. Det var väldigt trevligt och det är intressant och se hur olika barn kan vara. Vissa blyga och andra som skenade tåg. Det var barn i åldrarna 14 månader till fem år, jag gillar det. Det är väldigt mycket barn i våra liv just nu.

Vi går i väntans tider vad det gäller våra nya utemöbler, var är dom liksom? hoppet står till att dom anländer under dagen så vi får en helg sittandes och njuta i solen i dom sköna stolarna.
Men gårdags kaffet efter middagen fick alltså åter avnjutas i dom gamla beprövade stolarna.
Gamla eller nya stolar, det var en mangefikt afton, lite småfuktigt blev det men sittandes under en filt med ett mys i knäet spelade det en mycket liten roll att hösten är på gång med stormsteg.

Rätt kläder på fel ställe ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar