onsdag 16 oktober 2013

Camping....

Vår källare just nu, något saknas....


Särboboendet har gått bra tycker jag. Vi är vid gott mod på kvällarna när vi ringer och säger god natt till varandra. Vi skrattar mycket och på dagtid pratar vi och kramas. Det känns alltså hyfsat bra trots allt.
Det blir lite enklare om båda hjälps åt och försöker hålla det på ett positivt tänk i stället för att ramla ner i en neggospiral och ömka sej själv för att vi inte får vara tillsammans. Vi har tiden framför oss ;)
Myset och jag campar hos mormor och morfar och det är ett riktigt äventyr.
Vi fnissade på kvällarna när vi hoppar i sängen. Mollie vräker sej som vanligt och ligger tvärs över hela sängen. Alltså ingen skillnad på det.

Jag jobbade eftermiddagsskiftet i går och myset hängde på gympan, hon gillar det väldigt och personalen på tusenfotingen berättar för mej att hon ofta pratar om vad som händer på gymnastiken. Det är bra att hon är nöjd.
Dagis ja, häromdagen var det ett tillbud med en bokhylla, ett litet busigt barn hade klättrat upp i hyllan och hyllan höll på att tippa.
Jag har fått informationen från två olika håll och det är bra.
Mollie har en bok som ligger i hennes väska, där kan jag läsa vad som händer på dagis, framförallt ska den användas för att jag ska kunna ta del av hur det funkar på respektive dagis när hon skiftar från tusenfotingen till nattisverksamheten på skalbaggen.
Den andra inputen om tillbudet kom från förskolechefen personligen. Det är bra tycker jag. Hyllan ska nu vaktis ha skruvat fast ;)
Eftermiddagsskift även denna dagen. De ska bli skoj. Men innan dess ska jag hjälpa min sambo med minstingen i familjen. Sambon ska göra sej tjusig i håret och i min värld är det inte hälsosamt för ett litet pyre att vistas bland kemikalier på en salong.
Och med då rådande omständigheter att barnets pappa plötsligt ändrade sej gällande att ta hand om barnet när detta ska utföras så står jag alltså där beredd att ta en ljuvlig höstpromenad i vår vackra stad med en barnvagn. Mysigt
Jag förstår att det måste vara tufft att få ihop tid med sina barn när man som arbetslös har 24 timmar till sitt förfogande. (ironi)

Graderna i palatset är just nu 15,4 grader. Friskt ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar