måndag 14 oktober 2013

Särbo....

Funderade ett tag på att dra igång denna skönhet..


En förmiddagstur med springskorna med min vän, massor av surr och blurr. Vi ses inte så ofta just nu men vi vet ändå var vi har varandra, vilket är skönt. Åtta km blev det, något snålt kan tyckas men jag har varit lite småsnorig och min löpvän har inte iträtt skorna på tre veckor på grund av arbete, renovering och barn, livet alltså.
Härligt att det blev av i alla fall.

En snabb lunch sen drog vi norröver, mot badhuset med hela ligan, väldigt trevligt må jag säga, myset hade saknat vattnet det märktes tydligt, hon var mer under än över. Vi hängde lite i varmbassängen och simmade lite med både puffar på armarna och dom små lökiga gula flytmogängerna som man sätter fast under magen, ryggen täcks med små gula vingar, hej fjäril.
Bubbelbadet var klart en del av besöket, gott.
Och som vanlig var duschen inte den klaraste favoriten men alla som badade fick genomgå en vända i duschens strålar, thats the law ;)

Hemkomna från badhuset startade matlagningen upp. Efter maten bakades det små runda bullar av choklad med kokos på. Barnen åkte tidigt i säng efter en aktiv dag.
Min sambo och jag hade en väldigt romantisk kväll. Hösten öste över oss, det regnade häftigt, stormen röt och det blixtrade och mullrade. Mitt i allt det satt vi under en filt i soffan med tända ljus i hela vardagsrummet. Vi mumsade chokladbollar och drack kaffe. Så ska livet va ;)

Vad det gäller pannan är den nu helt kaputt, vi körde ut den sista gottiga värmen från den under natten.
Nu väntar en kylig tid i palatset vilket innebär att dom boende flyttar.
Jag och Mollie flyttar inte så värst långt, cirka 200 meter åt väst blir det. Till undantaget på Månsagården.
Min sambo valde att dra ner mot listelandet ett par dagar och åter känna doften av fisk och mink. Det kommer kännas tomt, men vi vet båda två att det är övergående.

Snurr snurr....


Nu väntas dagis för myset och jobb för mej....
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar