tisdag 22 oktober 2013

Sova över...


Snart hemma hos mina kära igen :)


Jag åkte flyg och i stolen jämte satt en man som var sjukt vältränad, jag kastade upp min bag i bagagefacket och tittade ner på mannen och sa.
- Du tränar va?
- Japp, en del svarade han.
Och med det var isen bruten, vi satt hela vägen och pratade om allt från, Afghanistan, till heterosex.
Konstigt ämne klockan halv sju på morgonen kan tyckas, men inte i mitt liv :)
När vi landat tog vi i hand och önskade varandra en bra dag.
Jag älskar dessa möten.

Kurs ja, japp nu var det så dags igen att sätta sej i skolbänken, än en gång fick jag "komma ut"  Ja jag vet att det kommer vara livet ut. Att komma ut är en livslång process.
Denna gången ställde jag mej framme vid tavlan och berättade om hur mina familjeförhållande såg ut och att myset kom till genom insemination i Danmark. Lika bra liksom.

Ett glatt gäng med högt i tak är känslan så här långt i kursen, jag hoppas att jag får med mej hem det där lilla extra som jag söker efter.
Jag har lite problem med att det hela tiden är sånt fokus på partitillhörighet, men jag har bestämt mej för att denna gången hålla en låg profil gällande min egen hörighet.  Jag lägger min röst på vilket parti och på vilken person jag vill. Det ska fackföreningen fullständigt skita i :)

Information från hemmet, myset har det bra och hon har varit på kyrkogården och styrt upp med diverse saker.
Hon sover hos mormor och det är nog första gången hon sover hemifrån då jag inte är med. Hon är stor nu, eller jag får kanske skriva att jag är stor nu som lämnar min dotter första gången på tre år att sova över :)
Vilken tuffing...


Stockholm/Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar