söndag 17 november 2013

Analys....

Titta mamma, jag kan klättra :)


Havregrynsgröten slank ner och myset hoppade in i morfars bil och drog iväg.
Jag hoppade in i min bil och körde norr över mot Olofström, det var time för mej och min löparkompis att surra lite och springa en sväng. Det var behövligt, det är långt mellan gångerna som vi anser oss att ha tid att springa ihop just nu.
Hon hade varit krasslig ett tag så vi tog det försiktigt, lugnt och fint. Det var en blandad runda, vissa delar var väldigt natursköna andra delar var bara tråkig landsväg. Men det är ändå mysig att springa på osprungen mark.

Hem och ett psykbryt som stod för mej.
Ibland är det tufft att förstå och bli förstådd.
Familjen behövde röra på sej så vi tog en vända till Kristianstad. Tanken var att jag skulle fixa min klocka, så blev det tyvärr inte, men nu har jag en ny genialisk plan som känns bra.
Inom ekohallen en sväng och tjejerna köpte ett par små godispåsar. Jag köpte en stor ;)
Glögg pepparkakor och ben & jerry's glass var andra förnödenheter vi fick med oss hem.
Jag lyckades även smuggla ner en liten paket till myset, de stundar ju treårskalas inom det närmaste.

Menyn på kvällsmaten blev hämtemat. Mormor och morfar ska ge sej i väg på nya äventyr och innan resan samlades hela familjen och äter tillsammans.
Mollie åt friskt av pizzan och det var mer än behövligt. Under dagen hade vi haft meningskiljaktigheter på tok för många gånger. Jag avskyr när jag inte når fram, när hon lipar och gnäller. Med det blir jag frustrerad och frågande om vad jag ska ta mej till. Vilket är rätt och fel?
Fröken flickvän är klok och gjorde en blixtsnabb analys som faktiskt lät väldigt trolig. Eftersom Myset varit lite småhängig några dagar så har vi varit tillsammans mycket och hon har fått det hon har bett om.
Nu när hon är pigg igen så kräver jag mer av henne. Ja kräver att hon ska ta bort tallriken från bordet när hon ätit, jag kräver att tänder och hår ska borstas och att kläderna sitter på kroppen när man ska gå utomhus. Hon tycks ogilla dessa enkla regler.
Treårstrots sägs det.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar