tisdag 31 december 2013

Årsdag...



Årets grymmaste dag. Min 37;e födelsedag var något ut över det vanliga.
Morgonen började med skönsång, hjärtformad macka, kaffe, muffins med ljus i och massa paket.
Myset sjöng ja må du leva för full hals, hon hjälpte mej att blåsa ut ljuset, hon åt upp muffinsen och delar av mackan och hon var även hjälpsamheten själv vad det gällde att öppna paketen.
Jag har aldrig blivit uppvaktad vi sängen med kaffe förut och jag måste säga att jag älskar den nya upplevelsen.
Fröken flickvän hade varit lyhörd över vad jag behövde och prickade in allt utom elvispen ;)
En ny fin mössa, en fin skjorta, ny sportig bh, en pannlampa.
Jag fick fler paket under dagen i form av två nya fina löpartröjor vilket man inte kan få för många av. en prenumeration, blommor, teckningar, blinkande belysning för löprundor, (bra med säkerhet) Tavlor mm. Väldigt mycket uppvaktning alltså.

Rackartyg ;)

Myset var på bra humör och ännu bättre var det när hon kom hem efter ett besök med fröken flickvän i stan. Uppdraget var att handla på Ica men dom dröjde. En timme senare kom dom och Mollie var själaglad. Dom hade varit i klädbutiken och fixat en nyårsblåsa, hon var så tjusig som en riktig lite dam. Fröken flickvän hade även hon gjort ett klipp på rean. Själv hade jag under tiden städat och lagat mat. Fröken mini hängde med mej och det var inga stora bekymmer där inte. Hon sov.

Badtunnan startades och allt gick helt enligt planen. De tog sej på första försöket, klapp på axeln och ord som;
- Bra jobbat.

Jag får väl bjuda på en klänningsbild :)


Kalasdags. Borgen fylldes av nära och kära. Och det bjöds upp till tårta som Myset och fröken flickvän fixat. Vilka tjejer.
Kusinerna busade hej vilt och myset blev lite smågnällig när tröttheten började slå till. Så när alla lämnat huset så tog vi en bok och la oss i sängen. Myset somnade omgående och klockan var inte mer än sju.
Detta gav oss nu tid för att inta tunnan.
Och det måste vara de bästa avslutet på en födelsedag man kan tänka sej. Att sitta i 42 gradigt vatten med endast en mössa på huvudet. Titta upp mot himmelen och se när molnen skingra sej och stjärnorna titta fram.
Att göra det tillsammans med en helt otrolig tjej, en tjej som jag tänker mej att jag ska leva resten av livet med. Det är en grym känsla och jag är så otroligt lyckligt lottad.

Tårtdags :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar