söndag 1 december 2013

Bad och sagostunder....



Mormor och morfar har anlänt från höghöjdssemestern och Mollie hade saknat dom massor.
Hon drog upp till undantaget efter frukost och förmiddagen spenderade hon tillsammans med dom äldre.
Dom tog hundarna och drog upp på berget för att hugga en gran, granen skulle placeras på palatsets framsida och så blev det med.
Den såg lite klen ut men med lite ljus i såg den riktigt fin ut.

Medan granhuggningen pågick på berget drog jag till miljöstationen, jag försökte mej på lite socialisering med sop poliserna. Dom ville inte prata med mej. Trist.
Tjurig för att dom var så osociala så frågade jag istället vart jag skulle lägga alla pinaler jag hade med mej, med en suck svarade dom.

Eftermiddagen spenderade vi i badhuset. Fröken flickvän skulle julbaka med sina vänner och med två treåringar i huset kändes det som om det baket skulle balla ut.
Vi hade en trevlig stund och tuffare och tuffare blir dom, Mollie dök flera gånger och hennes väninna vågade för första gången åka i den stora rutschkanan. Jag stod nere vid kanten som stöd, det var allt som behövdes.

När badet var slut skulle duschen genomgås. Mollie avskyr de som pesten, men nu har jag kommit på ett sätt att få henne att gilla de. Jag och fröken bonusbarn började plaska med foten, sen tog jag slangen och spolade på hennes rumpa, hon gjorde det samma på mej och sen fnittrade vi. Myset kunde inte på något vis i världen motstå den frestelse att spola vatten på sin mammas rumpa. Detta spolandet höll sen i sej så jag fick nästan dra dom ur duschen.

Kvällen blev behaglig och väldigt trevlig, baket var i full gång när vi kom hem så provsmakandet var givet. Tjejerna är väldigt lättpratade och det är en bra egenskap.
Alla har barn själva vilket underlätta umgänget, man behöver inte ursäkta sej om meningarna inte fullföljdes just i nuet, ibland blir man avbruten av ett litet barn.
Mollie hittade en klar favorit i tjejgänget och det var sagotanten. Med läsandet av ett par böcker föll myset pladask. Hon älskar böcker och sagostunder och jag blir lycklig av att se henne sitta helt självklart och lyssna på berättelserna som någon annan än jag läser. Hon är trygg och det betyder mest.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar