lördag 14 december 2013

Brev på posten. Klök...

Tigertass ;)



Dags för att agera hundvakt några dagar igen, detta fick mej ut i arla morgon på berget. Av fyra stycken hade vi bara två med oss hem. Jag hade full pott, lydiga kamphundar minsann.
Frukost och lite bestyr hemma sen var det dags att ge sej söderöver. Polishuset i Kristianstad fick besök. Ärendena var av lite olika slag men mitt ärende dit var att hämta ut min nya fina pass med bild på en kriminell, hua det var ingen vacker bild. Jag sa till fröken polis att det måste vara något vajsing med deras kameralins, man såg ju förfärlig ut. Och det stämmer ju inte in på bilden jag har av mej själv ;)
Myset och jag hängde en stund i lekhörnan vilket var mycket trevligt. Vi byggde med klossar och vi läste ett par böcker. Jag älskar verkligen ställen där det finns en lite barnhörna för väntande personer.

Vidare fick jag informationen om att min klocka var klar, eller nja, rättare sagt var den utbytt. Tydligen hade jag sprungit sönder den totalt.
Nu har jag en sprillans ny som ska få sin jungfrufärd idag. Gott att vara på banan igen.
Var är myset?


Vi var hemma en vända för att mata och släppa ut hundarna en sväng, sen bar det av igen. Vi var på ett väldigt trevligt besök må jag säga. Avslappnat och mycket att prata om. Barnen lekte fint och Mollie var helnöjd över alla för henne nya leksaker. Tanken slog mej att man kanske borde byta leksaker med varandra så det blir nymodigt igen. tokigt att köpa nytt hela tiden.
Det blev många härliga timmar med stoj och stim och myset var ganska slut när vi vände hemåt igen. tuff dag.
Hon avslutade kvällen i soffan med paddan en stund, Babblarna, Dora och några andra små gubbar i olika färger och former fick henne att varva ner några varv.
hon sa till själv att hon ville gå till sitt rum och läsa en saga. Hennes ord min lag. hon somnade tvärt, vilket gav mamman en stor chans till att gå lös på lite glass i soffhörnet och reflektera över dagen.
Fröken flickvän besökte mej och vi pratade en stund om magåkommor och andra otrevliga basilusker som brukar komma som ett litet sött brev på posten. Jag gillar brev men inte i den formen ;)


I bland blir det lite panik ;)
Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar