onsdag 4 december 2013

Dotter, flickvän och vänner.

Så kul.....


Tanken är inte att alla ni som följer mej och mysets liv ska bli avundsjuka, men jag kan förstå er. Gårdagen var nämligen helt i världsklass av välbefinnande.
Vi lastade bilen, drog till stan och lämnade lilla bonusbarnet på dagis. Vidare en vända på bvc med fröken mini för att kolla så läget är stabilt.
När alla dessa små måsten var fixade så styrde vi söder ut. Siktet var inställt på Lund.
Vi parkerade vid stationen och gick den korta biten till city där vi möttes upp av mina vänner. Fruarna från Lund med tillhörande son.
Lunch på ett hak och sen bar det av mot tågstationen.

Ytterligare lite söderöver och ett nytt land. Myset och jag hade pratat om vad vi skulle och vad vi skulle göra, hon var fylld av förväntan.
Tivoli, oj så skoj, hon blarrade på om karuseller och jag förstod att hon förstod var det var för ett ställe.
Snark ;)



Det var så otroligt vackert. Välbehagskänslan låg som en dimma över mej hela dagen. Jag gick med min dotter och min flickvän tillsammans med mina fina vänner bland tomtar, julgranar och tusentals juleljus. Myskänslan i min kropp nådde nya ännu högre höjder.
Vi åt gott och som utlovat fick myset åka några karuseller, hon blev nöjd, glad och sömnig.
Faktum var att hon var så trött så hon somnade i vagnen mitt i sitt popcorns ätande.
Farfars bilarna körde hon helt själv och jag tror hon växte en decimeter på den rundan. Mamman var lite orolig dom första svängarna med dottern löste det galant.
Hon är så stor nu.

Nöjda och belåtna vände vi sen hemåt Sverige igen.
Mysets mage krånglade något så vi fick köra in på en och annan rastplats ;)

Ja, dagen var underbar och den kryddades lite extra med att min bas ringde och sa att jag fått min halvtidstjänst beviljad till den siste december 2016. Lyxigt värre. Tre år till med de få antal timmarna på bruket känns så sjukt bra.
Få timmar på bruket resulterar ju fler timmar med myset och familjen. Timmar som är så viktiga.


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar