torsdag 12 december 2013

kolakok....

Mandelhackning :)


Löpningen har avstannat något, jag ligger nu bara på 2-3 mil i veckan, det är på tok för lite.
I går morse gav jag mej i alla fall ut på en sväng runt milen.
Mollie tog sin cykel och trampade upp till mormor och hon hängde där den stunden jag var ute.
Rundan var behaglig, ingen vind och ingen nederbörd.

Jag fick hoppa upp och sätta ett kryss i taket i går, (tur jag är så atletisk) den andra föräldern såg sej ha en timme överflödig tid under förmiddagen.
Så lilla fröken mini lämnade minsann palatset trygga vrå en stund. Detta resulterade att fröken flickvän blev lämnad helt åt sitt öde, det ödet för dagen innefattade, städ, disk och tvätt ;)

Jag och myset anlände efter en stund och med bums drog vi igång med kola görandet. Jag tror inte att det finns någon i världen som gör godare kolor än jag....
Ett trevligt besök med mer barn sällskapade oss, eller inte mej så mycket jag hade lite kontorsarbete i form av fakturor att styra med. Året är ju snart slut och pengarna måste ju in. Tufft jobb att vara författare och förlagschef :)

En egen liten spabehandling :)


Myset ville bada och det med mej så det var bara att hoppa i, i går badkar och idag blir det badhuset, nog lär vi bli rena och fina till jul alltid.

På eftermiddagen var jag och myset barnvakt till den minsta lilla filuren, det gick väldig bra och vi hade en mysig stund. Mollie matade med flaskan och bägge gillade det.
Jag övervakade det hela men jag behövde inte blandade mej i, dom fixade det.

Matdags :)



Jockarp.

1 kommentar:

  1. Hejsan.
    Vill tacka för en underhållande blogg, jag gillar din humor starkt och bilderna är både roliga, känsliga och fina. Jag gillar glädjen på Mollie när ni badar badkar i dagens inlägg.
    Och din kropp behöver du inte skämmas för :-)

    Kram från Suss L

    SvaraRadera