torsdag 19 december 2013

Prat, prat och prat....



God morgon. Stormånen hade sett till att mina timmar av sömn blev få. När snurrandet avstannat så kom det istället in två små fröknar in i sängen där den ena bara låg och pratade och vägrade somna.
Jag klev uppgivet upp 04,40. Jag satte fyr i pannan och laddade kaffebryggaren så att sömntutorna bara behövde trycka på knappen när dom väl masat sej upp ur sänghalmen.

Jag drog till jobbet på ett eget byte. Jag både gillar och ogillar byten. Fördelen är när man jobbar först och sen kan ta ut sitt egna byte närhelst andan faller på. Jag har gjort två pass nu vilket resulterar i att jag är ledig till den 27e och sen jobbas det två pass och sen långledigt igen, Ingen vägg i sikte för mej alltså :)

Hemgång vid två och innanför dörren möttes jag av en polis och två andra damer.
Myset hade blivit hämtade av mormor på tusenfotingen så henne såg jag inte röken av.
Under en kopp kaffe så diskuterades än det ena och än det andra.
Polisbesöket byttes sen ut av en annan kvinna, vilken är en pigg, pratglad och väldigt medryckande person. Det är nog omöjligt att tycka annat än gott om den damen.
Här flödade samtalen och man kastades handlöst från det ena ämnet till det andra. Det fanns inte en chans att värja sej.

Lugnet la sej sen något och middagen börjades lagas. Vi är ett stort hushåll nu och inom ett par dagar blir det ännu större vilket jag ser fram emot.
Nog är man ett flockdjur alltid.

Nattningen var en svår nöt att knäcka då de bägge fröknarna sovit gott under dagisvistelsen.
Mollie och jag hade en fight viken jag slutligen gick segrande ur och hon somnade avslappnad lugn, och trygg bredvid mej i sängen.
Onödiga bråk tycker jag men det är väl så i en treårings liv. Det ska testas, helst då både ofta och länge.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar