söndag 15 december 2013

Saxofon och Zorn....



Promenad med familjen och hundarna på berget, det var grymt stor mysfaktor på den rundan. Det är just så det ska vara. Barn som sitter snällt i vagnen, hundar som håller sej på nära håll runt en och en flickvän vars nacke man kan lägga en arm om när helst man får lust.

Vidare drog jag till Olofström och min löparvän, vi skulle springa en sväng, det är vår egna terapitimme. Vi surrar, blurrar, vänder och vrider på våra liv och våra vardagshändelser. Det är superskönt och löpningen går ruggigt lätt. WinWin liksom ;)

Tvättning av bilar och lite uppröjning i källaren fick bli eftermiddagssysslorna. Myset var vid gott mod och hjälpte mej med ett av två fordon sen lockade hennes nya saxofon mer än mej och bilarna.
Instrumentet fick hon i present av min löparvän, jag informerade henne om att snart fyller hennes grabb fyra. Hon kan ju lugnt räkna med något ljudligt paket :)

Kvällen gick i tacos spår. Kusinerna med föräldrar kom och besökte oss och åt denna smidiga och lättlagade måltid. Teve mys i form av julkalendern och Ronja rövadotter.
Lättlevt.

Jo sen tänkte jag på det där vad det gäller naken hud på barn på nätet. Faktum är att jag tänkt mycket på det på sista tiden.
Jag funderar just på om det inte är så att samhället har blivit helt upp och ner vad det gäller den biten.
Jag som kvinna och mor ska alltså vara orolig för att någon man ska använda bilder på ett naket barn att onanera till.
Vem är det fel på? Mej som mamma eller de män som verka kunna tända på ett barns ryggtavla?
Jag kunde inte ens tänka tanken om att det skulle ske och ändå tänker jag ofta utanför lådan. Jag får nog skärpa mej och sluta vara så naiv när det gäller män och deras sjuka drifter.
Och nej jag hänger inte ut män i allmänhet men jag har förstått att detta är ett manligt förekommande fenomen/sjukdom.
Det slog mej även häromdagen när jag var i badhuset att är allt nu så skevt som vissa antyder och säger så funderar jag på om det är så lämpligt att pappor tar sina döttrar till badhuset.
Hur fungerar det i duschen när en liten tjej tvingas stå naken inför håriga och då tydligen kåta män.
Kan hända att någon tycker jag är barnslig och tramsig, men detta är högst relevant i min värld just nu då vissa anklagar mej för att vara omdömeslös.
Själv är jag nog lite mer skraj över perversa män som säger säg vilja hångla upp flator och att pedofiler flucktar på barn i min blogg.
Var är samhället på väg?


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Nu finns det ju faktiskt inte bara män som tänder på barn,även kvinnor kan ju ha den läggningen. /Sara

    SvaraRadera
  2. Så jävla rätt, Leonora! Det är pedofilerna som är problemet, inte en naken barnrygg. Vi lever i en våldtäktskultur där vi ska anpassa och akta oss. Vi ska lära våra flickor att akta sig för män istället för att lära pojkar hur man behandlar en flicka. Åh gud vad jag vill att ni ska se vår pjäs i februari. Handlar precis om detta.

    SvaraRadera