tisdag 3 december 2013

Tom dag - Fylld dag...

Så här glad är myset vid matbordet :)


Kvart över sju var det uppstigning, det skulle tittas på julkalendern. Två små sockersöta flickor satte sej på plats på den stora röda kudden. Dom satt tätt ihop under filten och myste.
Jag fick inte plats på kudden och blev förvisad på en plats bredvid, med det fick duga.
Fröken mini satt i babysittern och kikade lite halvsömnigt, med det fick fröken flickvän en välbehövlig morgon lur ensam i den stora sängen.

Gröt och kaffe sen startade dagen som för min del var helt obokad. Dessa dagar är helt underbara. En hel dag till förfogande att göra vad man vill av. Jag älskar det.
Myset och jag klädde oss och gick ut. Det var en kylig morgon och vi såg vår chans att hopp på isflaken som bildats över vattenpölarna.

Vantar på fötterna, det funkar det me :)


Lite ved kördes men annars gjordes det inte många knop.
Efter lunchen drog vi upp på berget med mormor och kamphundarna. I ryggsäcken hade det packats ner kaffe, lussebullar och pepparkakor vilka myset kallar för pannkakor. Same same typ ;)

Jag tog en vända till city. Banken var ett av målen, jag behövde pengar och rolig som jag är så gick jag innanför dörren, sken upp i mitt största leende och frågade om det fanns några pengar där.
Dom flinade åt mej och det bjuder jag klart på.
Jag surrade och blurrade ett tag med bankfolket och fick mina Danska kronor som jag så väl behöver för dagens utflykt.
Jag älskar Danmark, Danmark har ju gett mej ett litet mys.

Provkör :)

Kvällen bjöd på god middag med familj och svärmor. Barnen lekte efter middagen, både lugna och vilda lekar. Mat ger energi det är ett som är säkert.
Mysets gamla barnvagn såldes och innan den lämnade borgen så skulle den ju lekas med. Allt skulle testas.
Vi pusslade lite och det räknas till dom lugnare lekarna, trots att det ingick en inbördes tävlan. Vem kunde pussla fortast. Ja va må det bli av dessa tävlande fröknar?

Lilla fröken mini slog på stort och klapp mjölkersättningsflaskan med 90 ml i ett slurp, det var väldigt glädjande. Träningen med nappen återstår dock.

Öka....



Nu utfärd...

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar