fredag 17 januari 2014

Butter, glad...



Okej, alla mornar är inte så underbara. Nej jag vaknade av en ner kissad säng. Det fortsatte sen med att myset inte var i form över huvud taget. Sur som ättika och hon skulle inte någonting som jag la som förslag.
En korv med bröd blev frukostintaget för henne, jag bråkade inte utan hon åt korv och jag åt gröt. Alla krig ska man inte kriga.

Hon lugnade sej lite och dagen blev bara bättre och bättre. Vi gick ut i snålblåsten i våra små overaller. Jodå. Tunnan hölls varm så vinterbadandet fortsätter alltså.
Med storluvan på så hoppade vi i Mollie dök sin vana trogen så det dröp från mössan. Det är inte lätt att hejda sej när man har kul.

Vi passade fröken mini stora delar av dagen. Fröken flickvän skulle till tandis och rotfylla en tand, hon var så söt när hon kom hem med munnen på sned och dreglet hängandes ur mungiporna :)
På kvällskvisten skulle fröken bonus äntligen hänga med oss igen, som Mollie längtat.
När hon skulle hämtas tog dom en sväng inom viktväktarna och jag måste säga att jag är grymt imponerad av fröken flickvän. Kilo efter kilo försvinner och det på grund av att hon gett sej tusan på det.
Nu är det dags att börjar räkna poäng, starta lätt veckorna är nu över. Detta ser jag som den stora utmaningen. Kulramen fram. Här ska räknas.

Det blev ett kärt återseende Mollie ville kramas men fröken bonus var inte mottaglig, lite tagen på sängen kan man säga. Myset föreslog bad och bad blev det.
Vi är tokiga sa fröken bonus, hehe ja är man tokig för att man badar ute i januari så klassas jag gärna som tokig. Och tokig måste vara bra för tjejerna fnittrade på i baljan. Det var underbart när lila fröken bonus hängde runt min hals och var fullkomligt tillfreds och trygg med det.

Under tiden vi badade lagades det middag inne i palatset, vi gick in till dukat bord. Lättlevt är ett bra beskrivande ord på det.

Jag maxade dygnet med lite nattarbete. Härligt.

Hehe, pälsmössa på ;)


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar