söndag 12 januari 2014

Hemmadag....

Blomman Karlsson är hon döpt till :)


Det första jag sa för att få upp Mollie ur sängen var;
- Ska vi dammsuga?
Hon for upp som skjuten av en kanon och drog mot dammsugaren.
Den startades upp och städade på. Vi åt frukost, den vanliga gröten slank ner. Bra start på dagen.

Vi tog alla barnen och drog upp på berget, Mollie var duktig och gick men fröken bonus hade tyvärr lämnat benen hemma. Denna incident fick mej till att börja diskutera hur vi ska göra på semester då vi endast ska ha en vagn med oss. Det känns inte rätt att tvinga Mollie att gå största delen av resa bara för att så fort fröken bonus ser en vagn parkera sej i den vare sej hon är pigg eller trött.
Det är viktigt för mej att båda behandlas lika och att inte den som lipar mest ska få sin vilja igenom, det gynnar ingen.
Detta pratade vi om stora delar av den resterande promenaden och vi var inte riktigt överens i alla lägen, men jag tror ändå någonstans att vi blev det. Fröken flickvän är en god samtalspartner.

Mollies kusin kom på besök och stannade till tjejernas glädje ett par timmar, hon fick agera häst och hon var mamma i deras lekar. Även hon var mäkta intresserad av vår nya städutrustning.
Även mormor som avskyr att städa kom förbi och kollade in vår fina pjäs. Jag lovade att hon skulle få låna och testköra den hemma i sitt hem.

Eftermiddagen förgylldes av tant N hon hade med sej en present till mej. Ett par tjusiga vantar som är lämpade väldigt bra för löpning, dom ser jag fram emot att test inom en snar framtid, det ska visst bli lite kyligare nu. Passar perfekt alltså, så tack för dom ;)
Vi bjöd på glass och tjejerna åt med god aptit. Det busades sen friskt ett par timmar.

Fröken flickvän stod sen för middagslagningen, småttingarna badade under tiden och jag dammsugade. Kotletter i groteska mängder slank ner i gapet på mej, jag är ett vidunder vissa dagar. Ingen stopp på matintaget. Jag ser det som ett sundhetstecken. Och i dom lägena älskar jag min ämnesomsättning.
Tjejerna fick varsin tablettask till lördagsgodis och dom satt sött i soffan och kikade på barnprogram. Nattning innan halv åtta. En bra dag/kväll/natt.
Lättlevt.

Kusinkärlek, typ ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar