tisdag 7 januari 2014

Insnöad.....



Ska vi bada tunna idag mamma?
Det var den första meningen från min dotters mun när hon vaknade.
Det är så härligt när man märker att barn uppskattar det man gör med dom.
Likadant är det med vår resa till Legoland som vi gjorde i våras. Mollie pratar fortfarande om den trippen. Tänk vilka fina minnen att ha med sej.

Att barn snöar in på vissa saker se jag inte som så märkligt, det gör ju även vi vuxna.
Mollie är helt klart en klänningstjej vilket jag tycker är trevligt. Men nyårsblåsan har hon nu blivit fullkomligt nerkärad i och hon anser att hon kan ha den dag och natt. Det tycker inte jag.
För att bryta mönstret på den invanda vägen badade vi hos mormor, klänningen åkte därmed av och den åkte oavkortat in i tvättmaskinen. Vi har glömt och hämta den och det pratas om den varje dag så nu är det dags igen. Nyårsblåsan på.
Jag funderar över hur det kommer att uppfattas på dagis, men det får vi väl se det ;)

Under gårdagen gjorde jag samhället en tjänst, lite skattepengar drogs in till Anders Borg. Ett eftermiddagspass på bruket alltså.
Myset fick åka till skalbaggen med tanke på att det var röd dag.
Det hade gått jätte bra ända fram till att mormor kom och hämtade henne, den andre lille killen som var kvar och skulle sova över hade blivit jätteledsen när myset blev hämtad. Usch de svider till i bröstet på mej. Tacksamhet känner jag ännu en gång över mina nära och kära som hjälper mej med mitt lilla mys så hon inte behöver bli det gråtande barn som ska sova över på dagis.

När jag kom innanför dörren satt hon förnöjt och tuggade på en macka med ost på. Jag frågade om hon var trött och svaret blev jag.
Vi rev ändå av två böcker sen släckte vi och bara myste i varandras armar.
En bra avslutning på dagen.

;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar