torsdag 16 januari 2014

Lyxigt....



När man får höra av en annan människa ord som.
-Jag är så glad när det är morgon för då vet jag att jag ska får vara med dej hela dagen.
Då hoppar hjärtat till lite extra och tacksamheten över att just jag fått möjligheten att få träffa den människan är enorm.
Att jag sen möter min dotters pillemariska ögon och hon drar igång dagen som om det var en stor fest som nalkas så kan man inte på något vis sudda ut leendet som sprider sej över läpparna.

Förmiddagen bestod av utomhus aktiviteter, vi surrade med lite folk och vi körde lite ved som lämpar sej särskilt bra till badtunnekaminen.
Vi var ensamma stora delar då resten av gänget hängde på mammagruppen.
När dom kom hem informerade jag om att tunnan var på uppeldning, fröken flickvän bara flinade och skakade på huvudet och sa;
- Det är så enkelt med dej Leonora.
Nja det vet jag väl inte precis om det är, men säger hon så, så är det väl så.

Myset och jag badade och för dagen hade vi badboll i vattnet, hon blev galen, hon kastade bollen och formligen flög efter den. Leendet satt alltså kvar på min mun.
Jag log inte mindre av synen av fröken flickvän som kom utglidandes i bikini. Hopp i badet vilket var helt underbart.

Tiden gick och vi hade ett uppdrag, påhälsning av ponny och ponnytämjaren skulle ske. In i bilen och iväg mot listerlandet. Istaby närmare bestämt.
Vi kollade på när ponnyn reds och vi surrade och blurrade.
Det var kallt som mitt i vintern ;)
Fröken flickvän tog bilen hem, själv sprang jag. Vägen hem var nästan exakt en mil och jag var oförskämt pigg i benen. Jag log nästan hela vägen. Hur kan man inte göra det liksom när kroppen lyder varje vink.

Jag fick ta del av lite ny information från familjerätten. Det är ett ställe där jag hängde lite när Mollie var liten och nu har jag fått ta del av nya nyttiga saker. Jag älskar att lära mej nya saker. Och saker som är bra och gynnar mitt och min familjs liv ser jag som ännu trevligare så klart ;)
Ibland krävs det att man sätter hårt mot hårt.

Jag stod för middagen och det blev en nyttig blandning av ris, torsk blomkål och lite annat smått och gott.
Det var utanför min låda och jag gillade det.

Givetvis blev det vuxenbad i tunnan på kvällen, vi flöt omkring och samtalade om livet och hur bra vi faktiskt har det. Så lyxigt.
Och jag är så glad över att vi ser det och att vi uppskattar det.

Nja mer utanför skulle jag säga :)

Jockarp.

2 kommentarer: