torsdag 2 januari 2014

Nämen hoppsan!



Under gårdagen hände det inte allt för mycket, tjejerna var ur form efter nyårsfirandet och var lättstötta. Mammorna var enade och stod mot dom vinande vindarna, utåt sett i alla fall :)
Vi fick hjälp med tillsyn av fröken mini, det är underbart att ha människor i sin närhet som man kan lita på. Att har dom sagt att dom ska passa och ta hand om ditt eller datt så görs det. Minis mormor kom till undsättning denna dag så vi kunde ta dom små majestäterna på bio, vilket var en omtyckt aktivitet.
Mollie fick en liten popcorn och den var slut innan filmen var det.
Jag passade på att sluta ögonen en liten stund, vila är bra.
Filmen handlade om lille Emil och visst var den bra, men den lille killen har funnits med mej hela uppväxten så det var inga nyheter där inte.

Och sen verkar det minsann som om bloggen mitt liv pågår blivit anmäld för förtal. Givetvis las anmälan ner så det sa tjong. Och konstigt vore det väl annars. Vem har jag förtalat?
Förtal är ingenting som polisen pysslar med i allmänhet utan det ska vara väldigt extrema fall.
Jag kan inte låta bli att funderar på varför folk inte ger sej. Min ex fru körde samma race och hur det gick för henne behöver jag inte orda om här, att bloggen finns kvar talar ju sitt tydliga språk.

Det har varit väldiga diskussioner gällande nakenbilder och även där kan anmälarna ta sej i baken. Vem är intresserad av en naken barn rygg.
Jag kan inte låta bli att småflina lite vad det gäller just detta.
Jag kan se när personen i frågan går till polisen med offerkoftan på sej och säger sej bliva kränkt. Kränkt av att sanningen kommer fram. Hehe ja, jag hade verkligen vilja vara en fluga på väggen just i det ögonblicket.
Vilka tosingar det finns.

Vidare finns det en möjlighet för folk som vill stoppa min blogg och göra det och det är att vända sej till en jurist personligen. Förmodligen råder juristen till att lägga sej och sen är det hela utagerat.
Är man ihärdig vänder man sej till nästa jurist och nästa och nästa.
Slutligen kanske man träffar på en korkad jurist eller en jurist som inte har så mycket att göra och ser sin möjlighet att tjäna en hacka och med det är villig att ge sej in i fighten.
Men kostnaden står fram tills det att jag blivit dömd på personen som har så mycket att vinna på att jag tystas, vem det nu kan vara ;)
Det kan bli en sur räkning och jag har inga som helst funderingar på att bli den som ska betala en rättegång eller för den delen stänga min blogg.
Men ett lycka till kanske kan var på sin plats och det bjuder jag på.

Vidare så finns det några som tror sej vara så smarta, så smarta. Det är ni inte. Jag vet nämligen exakt vad som hänt dom sista månaderna.
Jag vet exakt vilka brev som skrivits. Jag vet exakt vilka instanser berörda personer har vänt sej till och jag vet exakt vad som hände på biblioteket.
Det kan kanske låta kaxigt men jag har vält betydligt större skithus än detta.

På tal om skithus, det finns olika sätt ;)


Jockarp.


2 kommentarer:

  1. Låt mig gissa; heterosnubbe är sur för att fd flickvännen blivit kär i en tjej, kavlar upp ärmarna och försöker (förgäves) macho-skrämma eller trakassera nya flickvännen?

    Patriarkat, homofobi och heteronormativitet i en och samma ask.

    Du är så galet stark och cool Leonora, en riktig förebild. Vägrar vara ett offer (fast du har oddsen emot dig), böjer dig varken för galningar (exfrun) eller attackerande heterosnubbar, vinner ständigt matchen, samt kommer ut ännu starkare och ännu mognare, på andra sidan.

    Satan i gatan vilken viljestyrka och självkänsla du måtte ha; och grattis till både flickvän och era barn. Hoppas ditt liv blir film nån gång. Kram och lycka till!

    SvaraRadera
  2. Hej anonym, jag tror minsann att huvudet på spiken träffades :)
    Tack för lyckönskningarna dom värmde.
    Vänligen Leonora

    SvaraRadera