fredag 10 januari 2014

Ösregn och cykeltur....

Här räknas det utan kläder :)


Förmiddagslöpning i ösregn, tja varför inte. Jag tog samma runda som vi tog dagen innan. Det var friskt och det var skönt.
Myset var hos mormor en vända så fröken flickvän var hemma själv med dom andra små parvalarna. Jag är i den tron att inte ändra allt för mycket på mysets vanor bara för att fröken bonus kommer. Nej vill myset till mormor så ska hon givetvis få springa dit. Jag tror att hon finner ett lugn när hon hänger där med mormor och sina små hundar och det lugnet är bra.
Jag hämtade hem henne efter turen och vi fick styra direkt med fikabestyr. Ponnytämjaren skulle gästa oss. Det var på tok för längesen vi setts och det hade minsann hänt massor med saker, det var inte tyst en sekund. En timme senare lämnade hon borgen, samtidigt kom fröken flickvän hem med lilla mini efter ett träningspass.
Dom stora tjejerna lekte campingplats och det är en rolig lek, det är dock inte lika roligt att röja upp efter avslutad lek. Men dom vet vad som gäller.

Vi gjorde en dubbel sats med pannkakor och givetvis var två små fröknar behjälpliga. Mjöl och mjölk hälldes upp och jag fick även hjälp med äggknäckning.
Det har kommit en fin elvisp till palatset, det var en lyhörd vän som stod för den gåvan, super gilla på det. Och det fina var att vispen var grym, tyst som lilla musen och den vispade inte så hysteriskt som vissa andra gör, ibland har det flugit smet i hela huset.

Full fart.


När gräddandet var klart klädde vi på oss med ordentliga och regntäta kläder sen bar det av på cykel i byn.
Vi hade siktet inställt på Mollies kusiners hus. Bägge tjejerna cyklade både dit och hem utan några större problem, duktigt.
Mollies tjejkusin har verkligen fått de bägge töserna på fall, dom älskar henne och ser upp till henne. För dagen hade hon två kompisar på besök men det var inga problem, småtjejerna fick var med i deras lek. Hyggligt :)

Hem i ruskvädret och en pannkaka slank ner. Det busades sen på för fullt. En morfar kom på besök med en varsin godispåse till barnen, det uppskattades så klart.
Alla vuxna drog sen iväg och jag blev lämnad hemma med hela gänget tjejer. Fröken flickvän skulle på invägning på viktisarna. Tydligen har dom något slags föredrag varje vecka som är intressant att lyssna på så hon hade ett par förgyllande timmar pratandes om kroppen och vikten. Viktigt.
Mina föräldrar med hundar kom och gästade oss under tiden och vi myste i soffan med majskrokar och Dora film.
Fröken mini somnade så jag kunde styra upp en mycket delikat smalmatsmiddag.
Okej jag är grym i köket inget snack om det ;)

Småtjejerna slocknade på löpande band och jag och fröken flickvän satte oss och kikade lite på resor, hotell och olika aktiviteter som vi är i tankar till att göra på våra kommande turer. Så mysigt att sitta och fantisera, drömma och bara titta på alla vackra bilder.
En ljuvlig kväll i hemmets vrå.


Vatten var då?

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar