söndag 5 januari 2014

Tredje världskriget ;)

Full rulle :)


Förutom att vi haft besök av folk som haft lite svårt med uppförandet så har vi haft ljuvliga dagar.
Jag har sprungit ett par dag och det känns urskönt. Kroppen svara fint och jag känner mej pigg.
Den känslan skulle alla fått känna nån gång. Men folk som tränar har säkert upplevt det.

Vi har hunnit med bibblan och lånat lite nytt, just nu är vi inne mycket på räkning och färger. Jag tror att barn lär sej väldigt mycket i unga år genom böcker, det måste vara en sorg för föräldrar som prioritera bort den fina och lärande stunden med sina barn.

Efter bibblan tog vi en vända till fiket. Så otroligt rolig, jag träffade på en gammal klasskamrat som bor i Stockholm i vanliga fall. Det var en liten bulle i ugnen, jag grattade och skojade om att jag fixade en tjej med barn så det löste sej finnemang :) givetvis tyckte vi båda två att ett längre möte vore trevligt. Men det är svårt när man bara är tillbaka i barndomsbyn några dagar åt gången. Men vi får väl se hur det blir till sommaren.

Här ska det skaffas kaniner ;)



Våra barn har hunnit med att cykla, hoppat i halmen, lagat mat, pussats under mistlen. Busat med hundarna. Sprungit som galningar runt hela huset, hoppat från soffan, ätit glass. Kramats. Spelat spel. Läst. Kört ved. Snott morötter av grannen. Hoppat i vattenpölar och tvättat bilar.
   
Vi har tagit en härlig spontan tur på berget med våra mammor och alla barnen, plus fyra hundar. Än en gång slog det mej hur lyckligt lottade vi är fröken flickvän och jag.
Att hennes föräldrar tog det så otroligt bra när dom fick ta del av sin dotters sexuella läggning på det kanske smutsigaste sättet. En hämndaktion.
Hur som så visade de sej att dom var kloka och såg till sin dotters välbefinnande och lycka i stället på att fundera över vad andra människor skulle tycka om dotterns val.
Att sen våra föräldrar redan kommit väldigt bra överens och kan umgås som vuxna människor och faktiskt ha trevligt gör ju inte saken sämre. Det är en ny situation för båda våra familjer.
Barnen har funnit sej väl i denna situationen och lägger till namnet på den mormor eller morfar dom pratar om.
Så om barnen pratar om min mamma säger dom mormor Kristina, detta är något dom själva börjat med och vi tycker det är väldigt bra. Alla vet då vilken person som dom menar. Super bra.
Sagorna värld :)


Vad det gäller suportandet till min flickvän i viktväktarronden går det sådär.
Jag är urkass på detta även om jag verkligen försöker vara ett stöd. Men nej jag har inga möjligheter att äta dom mängder mat som förväntas av mej.
Jag är en usel bantare....

Bättre är jag på att komma med mysidéer spontant. När kidsen lagt sej tappades det upp ett bad, ljus tändes och kaffet hälldes på kopp. Sen la vi oss där och bara njöt av det varma vattnet trevliga samtalen och naken hud.
Kontraster från tredje världskriget till ett lugn som man enbart kan finna i Jockarp.
Jag älskar kontraster ;)


Puss :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar