torsdag 6 februari 2014

Dödsönskan, jo jag tackar...

Speldags igen ;)


Fröken bonus hade hög feber på morgonen, så nu har det väl gått runt den rundan får vi hoppas på. Själv har jag med fått lite bestyr med hosta. Det enda problemet med det är att jag finner det olämpligt att träna och denna veckan hade jag planerat in ett antal pass när jag ändå ska ut på möte på bruket.
Vad det gäller brukets gym så testade jag lite maskiner för några dagar sen och värken lät sej inte vänta. Jag fattar inte att man kan få ont i revbenen av lite träning. Aj ;)

Ett möte var det dags för och nu var det de högst beslutande organet inom arbetsmiljö på bruket. Arbetsmiljögruppen (Amg)
Det är alltid intressant och lärorikt att sitta med på dessa träffar. Hela ledningen är med och varje gång diskuteras vikten av att hålla personsäkerheten på första plats. Produktionen kommer således i andra hand. Det känns tryggt.
Eftersom jag har lite trubbel med att vara tyst så la jag in ett förslag om sekretera jobbet på mötet, det kändes tungrott att ordförande också skulle agera sekreterare.
Varsågod till det jobbet Leonora :) Tack, tack.
Det gick bra i alla fall och jag vet ju att jag har kompetensen, jag har nämligen skrivit en bok, vem mer har gjort det liksom? Inte så många jag känner.
När jag var på mötet var myset hos frissan. Hon blev urtjusig som vanligt.

Umgänget med tjejerna för dagen innefattade sällskapsspel och jag längtar nästan ihjäl mej efter att kunna börja spela TP och Monopol, det är ju snart dags för det ;) För dagen blev det lite enklare spel, mors lilla Olle enkelt men för den delen inte tråkigt.

Och så ska vi inom den närmsta tiden på utfärd och det ska bli så himla roligt. Vi blir tre vuxna och lilla fröken mini, dom stora tjejerna ska vara hemma. Snacka om semester, det blir ovant.
Vi ska åka på teater och vi fick glädjande reda på att vi ska få vara med på premiärfesten, hur kul ska inte det bli då? Hej snittar och champagne.

Kvällen blev lugn, jag och myset hängde i borgen medans fröken flickvän och lilla mini var på semlefika, de slog mej att jag faktiskt inte tryckt ner en enda semla i år. Hmm jag får väl se om det går att råda bot på de någon dag.
Jag har alltid trott att det är bra att säga eller skriva allt som kommer i ens väg, men nu har jag slutat med det och jag kan ju säga att det är ännu roligare och det provocera tydligen vissa än mer.
Det finns människor som ofrivilligt finns i min närhet. Människor som spyr galla över mej och som gärna ser mej och fröken flickvän döda (Dennes ord).
Men likväl vill denne/dessa gärna bli omnämnda i min blogg. Men det går inte längre. Hehe.
Till er lossers ger jag rådet
-Skaffa er en egen blogg.

Hehe, älskar kreativitet :)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar