lördag 22 februari 2014

Fest på G....

Dags för lite vattning....


Löpningen var allt annat än busenkel. Jag gav mej ut på en morgontur och det var inte det bästa val jag gjort, det stramade och det var allmänt stelt. Men man jag ju inte alltid vara topp. Jag tror ändå att det var välbehövligt. När jag kom hem igen så var det dags att agera barnansvarig för tre små tjejer. Fröken flickvän skulle fortsätta med sitt projekt rotfyllning ;)
Hon är så söt när hon kommer hem helt bedövad i munnen, dreglet rinner och hon frågar om hon har matrester i ansiktet. Jag ogillar pussarna efter bedövning, det är helt enkelt en monolog som utspelar sej. Jag pussar och hon tror att hon pussar mej tillbaka. Det gör hon inte. Märklig känsla.

Lilla mini somnade i vagnen och dom andra bägge busen slängde av sej alla kläderna och drog ner alla kuddarna från soffan och sen var det dags för gympatimmen.
Påhitten är många och inte alltid dom bästa men att låta dom hållas lite är nog nyttigt. Dom löser vissa konflikter själva nu och det är bra. Dom lär sej livet. Det är inte alltid lätt men ofta kommer man fram till en bra lösning.

Vi tog trillingvagnen och gick upp genom byn till Mollies kusiner. Det lektes med bollar och Mollie fick naglarna målade av kusinen. Massa olika färger och mönster, myset satt blixtstilla med händerna och jag hörde att fönen drogs igång. Det är avancerat med nagellack;)
Vi kollade lite på hockyematchen sen gick vi hem.
Jag var lite små sliten så en liten spontanvila på soffan slog vi till med. Tjejerna kollade på askungen och jag blundade och lyssnade.

Träning stod på fröken flickväns agenda och jag blev hemma med kidsen, nu var det bara två att titta till och det gick fint.
Middagen förbereddes och den bestod av lyxig lax och potatis. Smarrigt.

Är det sen fredag så är det ju.
Lite smågodis togs fram till myset efter maten och sen blev det godnatt.
Vi vuxna ville givetvis också ha lite fredagsmys. För dagen blev det kaffe och glass och ännu en gång startade vi en film och misslyckades med att se den färdigt. Vi konstaterade alltså återigen att vi inte riktigt är där än :)

Idag ska jag umgås med min fina familj och jag ska njuta av varje liten sekund.
Kvällen går i festens tecken, det ska bli väldans kuligt.

Om man vattnar blir det större :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar