tisdag 18 februari 2014

Livsnjutare....

Tidig morgon...


Ett par fantastiska dagar har passerat enkelt. Myset till mormor och vi drog i väg i ottan. Himlen var underbart vacker över vesan, den skiftade i rosa, lila och blått.
Bägge bilbarnstolarna hade manövrerats bort från bilen. För första gången sen jag köpte bilen skulle de sitta någon vuxen bredvid mej i framsätet.
Det var helt ljuvligt att ha ett kvinnolår att lägga handen på eller att ha en varm mjuk hand i sin egen medans man med den andra handen styrde bilen mot storstan.
Vi hämtade upp svärmor sen drog vi.
Första stoppet var Ullared. Sist vi var på plats hade vi tre barn på två vuxna, denna gången var vi fyra vuxna på en liten mini. Så enkelt.

Fröken flickvän och jag provade klänningar och byxor på löpande band. Det var super mysigt att gå tillsammans och kolla och känna på allt som fanns i butiken.
Vi blev bjudna på middag av svärfar som även han kom inom på sin färd vidare västerut.
Mycket trevligt.

Premiär.....

Några timmar och några tusenlappar senare körde vi vidare, vi anlände till Göteborg och packade in alla bra att ha saker i lägenheten. Vi bytte om och jag som för dagen köpt en ny klänning tänkte klart använda den under kvällen. Urtjusig kände jag mej och det var en ovanlig känsla gällande mej i klänning. Men jag tror att jag kan vänja mej, jag tycker att klänningsklädda kvinnor är väldigt vackra och förut har jag alltså nöjt mej med att bara titta.

Vi gick på restaurang vilket var lyxigt då vi lämnat lilla mini till hennes mormor och morfar. Vi var alltså ute på tu man hand.
Efter maten var det premiärdags.
Vi skulle se en teaterpjäs som heter Staden jag drömmer vilken fröken flickväns syster medverkar i.
Den var fantastisk och ju fler timmars som går ju mer mer upptar den min tanke. Den handlade om tunga ämnen, den handlade om kvinnor och mansförtryck, den handlade om våldtäktsmän, incestoffer, misshandlade kvinnor, alkoholiserade män och kvinnor som säljer sin kropp.
Ja inte jätte muntert alltså. Tankeställarna var många och dom blir fler och fler.

Lite mer avslappnat :)



Efter premiären fick vi möjlighet att medverka bakom kulisserna. Vi fick vara med när champagnen korkades upp och vi vara med när regissören hade sitt tacktal till alla medverkarna och
även när hon ställde sej rakt upp och ner och sjöng en sång till alla som varit med i pjäsen.
Vi var väldigt tacksamma över att vi fick den möjligheten.
Det blev sen raka vägen hem till lägenheten och hopp i säng, vi kände att småbarnstiden är för tuff för att ge sej iväg på efterfest med teaterfolket.
Jag sov som en stock vid min kvinnas sida och när jag vaknade upp bredvid henne så log jag.
Så otroligt vacker hon var när hon låg där och sov, inget kunde stoppa mej, mina händer rörde sej upp mot hennes ansikte och det enda dom kunde göra var att smeka henne lätt på kinden.
Hon vaknade med ett leende när hennes ögon öppnats och dom såg på mej.
Hela min kropp ryste av välbehag. Jag är så otroligt lyckligt lottad som har henne i mitt liv.

Mysets nya kläder ;)


Uppstigning, frukost och sen blev det hemfärd. Vilket även den var givande.
När vi åter var hemma på palatsets gårdsplan satt vi kvar o bilen och pratade, vi var alltså inte klara med vårt samtal efter tre timmar i bilen. Jag älskar henne så mycket för det. Att ha en vän i livet som man kan prata med och som tycker att det är lika viktigt och intressant som jag att dessa samtal blir av.

Glädjen var sen stor när jag förenades med mitt mys, hon var inte på topphumör precis men nog hade vi saknat varandra alltid.
Jag sänder ett tack till alla som hjälpte till så att vår tur gick att genomföra. Vi är bortskämda med vänliga människor i vår närhet.
Tack.



-Titta på min kjol mamma ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar