fredag 7 februari 2014

Möte....



Hehe, ibland blir jag grymt imponerad av min träffsäkerhet. Möjligt att jag till och med skulle kunna ta en plats i skidskytte truppen nu till OS.
Kommentar väntade inte på sej gällande gårdagens inlägg och man kunde ju räkna ut med baken och en kritask att personen inte skulle skriva sitt namn, det ser jag som ännu roligare. Det går inte att vara anonym ;)

Ja de fega tomtarna får hållas, jag hade annat att pyssla med under dagen. Det började med protokollskrivande så att de skull bli klart för påskrift. Från det uppdraget vidare till ett annat. Dags för kurs i ett datorsystem.Väldigt intressant, jag lärde mej nya nyttigheter.
På väg med cykel till min avdelning fick jag ett samtal om ett annat möte som någon i mitt gäng skulle medverka i. Vändning av cykeln och nästa sittning.
Ljudnivån blev hög i vanlig ordning på dessa möten, högt i tak kallas det visst.

Ett eftermiddagspass i vedgården avslutade min arbetsdag, det var skönt och avslappnande att sitta i trucken i värmen och lyssna på musik. Världens bästa jobb.
Under gårdagen fick vi klart med att åka på studiebesök till Karlstad i Mars, jag har förvisso redan varit på plats på Sveriges senaste renseri  men en vända till skadar sannerligen inte.

Myset hade varit på den kommunala inrättningen, hon hann med båda dagisarna och hon trivs numera väldigt bra på bägge vilket är skönt för den hårt arbetande mamman :)
När jag kom hem var hon fortfarande upp. Jag blev glad för min egen skull att jag skulle få tid med mitt mys, att läsa sagan och ligga nära henne. Hon somnade snabbt men jag dröjde kvar i min dotters säng en stund.
Jag låg och funderade och kom fram till att lyckan ler mot mej just nu, jag log tillbaka, la täcket mysig om mitt mys sen smög jag därifrån.



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar