fredag 14 februari 2014

Navelsträngen ;)



Frukostbesök, det är trevligt, jag älskar när människor spontant ställer en rak fråga.
-Vill ni ha besök till frukosten.
Självklart blev svaret.
Det blev inte allt för långt besök, vi hade planer. Fröken flickvän skulle träna med lilla mini och jag och dom stora tjejerna var sugna på bibblan.
Vi blev avsläppta och efter lite bestyr om vem som skulle dra i snöret för att dörren skulle öppnas var vi på plats utan skor och ytterkläder i myshörnan hängandes över en bok.
Vi tröskade igenom en mängd böcker och vi la några pussel.
En låda innehållande utklädnadskläder sprang vi på. Vi hade en mycket stimulerande stund med hattar, indian och pippi kläder.

Fröken flickvän var färdigtränad efter en timme och vi hade fyllt hela kassen med nya böcker.
Lunch på ett av stans caféer, vi åt mat och kidsen tog en varsin kaka.
Efter det var det dags för mataffären. Att handla med tre barn kräver sina kvinnor. Vi behövde två vagnar för att alla barnen skulle bli tillfredsställda och även det att maten skulle få plats.

Vi drog hem och det stora bullbaket drog igång. Denna gången fick jag hjälp av två små fröknar, dom tröttnade som vanligt men det tog lite längre tid och myset återkom efter jäsning.
Efter baket eliminerade jag utegranen och kastade in den till hästarna.
I samma veva skulle fröken bonus lämna oss för denna gången.
Jag hade svårt att hålla tillbaka gapskrattet när jag ännu en gång såg att den andra föräldern hade mamma med sej i bilen. Snacka om att navelsträngen sitter hårt fast i den grabben ;)
Jag undrar vad som kan vara så skrämmande med två flator så mamma måste följa med, jag lät tankarna gå i spinn lite och frågande.
- Följer mamma med och håller 35 åringen i handen hos tandläkaren med?

Myset och jag tog ett bad i tunna och det var spännande. Hon pratade oavbrutet från det att vi hoppade i tills det att vi gick upp. Kvalitetstid av bästa slag alltså. Jag älskar att höra henne sätta ord på sina funderingar.
Middag och en saga, det blev tidigt i säng och var väldigt trött efter dagens övningar.



Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar