söndag 9 februari 2014

Prio-familjen....

Viktigt....


Jag hann faktiskt inte blogga i går, det hör inte till vanligheten men ibland så. Jag prioriterade annat.
Jag har slitit på bruket till sena kvällen, jobbet har som vanligt gått som en dans.
När jag kom hem så såg fröken flickvän till att maxa fredagsmyset fullständigt.
Gårdagen började med löpning ihop med min vän. Vi tog den vanliga rundan i Olofström, jag trodde inte det skulle gå så lätt med tanke på hostan jag dragit på mej, men det gick super, jag var pigg och vi hade många ämnen som skulle avverkas.
Det finns dårar som passerar i livet och det kan vara skönt att prata med någon utomstående om dessa tokstollar.
Jag pratade halva rundan och hon den andra. Härligt.

Jag for hem och vi tryckte in alla i bilen och drog mot Kristianstad, fröken flickvän skulle få tillbaka sin symaskin som varit på servis, som hon längtat. Hon var som ett barn på julafton, underskönt att se henne så lycklig.
Jag fick tillbaka min klocka som ännu en gång fått bli utbytt. Jag fattar inte att man inte gör en löpaklocka vattentät. Det är ju inte ovanligt att man svettas under utövandet av den aktiviteten.

Efter dessa måsten så gick vi in på kulturhuset barbacka, vi tog en fika och myset busade. Det är trevligt med dessa ställen där kulturen och mångfalden flödar. Ofta är det handikappade som sköter caféet och det är en blandning av alla möjliga nationaliteter som hänger på stället.
Färdigbusade och med kaffesuget dämpat så drog vi vidare.

Jag köpte under gårdagen ett par fina byxor till min flickvän, hon skulle inte vara sämre så hon slog till och köpte en resa till oss, så ja nog brädade hon mej med hästlängder alltid.
Jag älskar ju att resa så glad är ju bara förnamnet över hur jag kände över hennes kreativitet ;)

Kvällen var planerad i soffan framför musiktävlingen, men nej vi är inte riktigt där än. Vi försöker men det är helt omöjligt att sitta och glo på teven när man har en trevlig tjej att vara nära och samtal med. Teven stängdes alltså av ännu en gång.
Just nu undrar jag om vi någonsin blir redo för normala aktiviteter i palatset.
Det är så mycket som är viktigare än teve.
På tal om teve, eftersom det ses så sparsamt på den så kommer vi snart enbart ha dom kanaler som ingår i det fria utbudet. Livet ska levas och det är då inte framför teven ;)


Oviktigt....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar