måndag 3 februari 2014

Skräckblanding...

Väl preppad :)


Tre timmars sömn och det var precis lagom för dagen. En natt kräver inte så mycket återhämtning.
En vända på landsvägen i löparskorna och jag andades vår. Det såg inte ut som vår, drivorna var fortfarande meterhöga på sina ställen men vägen var fri vilket gjorde att det var säkert att ge sej ut.

Efter avslutat löppass lyxade jag till det med en lång dusch och det var verkligen behövligt. Sånt unnar men sej inte så ofta nu för tiden.
Mollie hade blivit upphämtade från skalbaggen och var hemma på undantaget. Hon kröp upp i min famn och vi myste ihop oss.
Hon blev trött och fick femton minuters vila i hop men Sigge. Mer funkar inte just nu för att få lilla fröken i säng på ett smidigt sätt på kvällen.

Vi gick hem och busade lite i snön. Jag skottade lite bara för skoj skull, snön var sjukt tung.
In i borgen och målarpennorna togs fram. Vi målade lite tillsammans sen var det dags att börja med middagsbestyren. Potatis skalades och givetvis skulle myset vara med och peppra kycklingen.
Mysfaktorn är hög när vi lagar mat ihop och det är så viktigt för framtiden.

Maten blev god och till efterrätt fick tjejerna en varsin strutglass, den intogs i soffan medans jag läste en bok om små monster. Trevligt må jag säga.
Dom fick ett litet bus till och sprang och tjöt efter att jag kallat mej för bitmonstret och var i full färd med att bita armar och ben av dom. Det är så vansinnigt roligt när dom skriker i skräckblandad förtjusning.
Nattningen gick galant, en varsin saga sen knoppade dom in som små ljus.

Fröken flickvän och jag hade en trevlig afton då vi som vanligt samtalade om intressanta saker. Jag undra om våra samtal och ord till varandra någonsin kommer att sina. Vi utmanar varandra trots att vi i mångt och mycket tycker lika.

Snark....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar