lördag 1 februari 2014

Sommarkänslor....

Min  nya vän :)


Vardagslivet, eller vad man nu ska kalla det för återkommer allt oftare i mitt liv. Uppstigning och påklädning av mys och sen vidare till dagis.
Jag kan inte på något sätt förstå dom människor som jobbar fem dagar i veckan och lämnar sina barn full tid på dagis. Ja jag kan förstå att dom gör det för överlevnad men jag kan inte förstå att dom orkar, tänk vecka ut vecka in. Klök säger jag bara.

Än en gång anser jag mej lyckligt lottad alltså. Jag lämnade myset på dagis och mormor hämtade hem henne när hon slutade sitt jobb. Allt för att myset skulle slippa vara på dagis hela dagen.
Själv satt jag i möte med leverantörer angående projektet. Intressant och åter en gång fick jag se och lära mej nya saker. Jag som trodde att allt var uppfunnit. Jag hade visst fel ;)
Mötet hölls på engelska vilket gick ganska bra, det är lite jobbigt med alla facktermer men man lär sej även där.

Eftermiddagen pysslade jag med diverse andra saker. En förfrågan om ett studiebesök sändes iväg och kursprogrammet för året gicks igenom. Jag passade även på att göra en medarbetarundersökning. Så nu var det gjort.
Vidare diskussioner om storstoppet, jag ska vara behjälplig som skyddsombud under en veckas tid och tiderna lär bli mestadels dagtid. Då lär jag få känna än mer på det där som många lever i. Vardagslivet. Hua.

Innan jag körde hem mot Jockarp körde jag inom byn och köpte en stor bukett blommor till fröken flickvän. Ett infall och det var ju faktiskt fredag.
Det uppskattades väldigt och det var ju det som var meningen.

Jag hämtade hem mitt mys och hon verkar haft en behaglig dag på tusenfotingen.
Hon hoppade i badet och medan hon roade sej med det så läste jag en intressant uppsats som jag fått tillskickad till mej via snigelposten.
En tjej som pluggar till fritidsledare har skrivit uppsatsen som egentligen är en inseminationsguide.
En guide som kan hjälpa och underlätta för gaypar som är i startgroparna till att bilda familj, vad man ska tänka på och vilka viktiga beslut som måste fattas.

Fredagsmyset bestod av en kolossalt god chokladkaka med gräddglass. Några raders läsning i boken sen var det minsann god natt.


Sommrigt värre :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar