onsdag 12 februari 2014

Tandgnissel....

Bryt ihop och kom igen ;)


Efter en kaosartad morgon funderade jag över hur tidigt människor går upp när dom ska till jobbet för att hinna med allt. Jag försökte får i mej gröt, kaffe och samtidigt få myset till att äta lite. Sen skulle vi klä oss båda två, för mej gick det smärtfritt, för myset gick det något segare, slutligen hade hon två kortärmade tröjor på sej och var nöjd med det.
Bilen hade lämnats på service kvällen innan så jag skulle låna mormors bil och den stod inte på gårdsplanen, nepp vi skulle ta oss till undantaget och det under tidspress. Myset hade inte bråttom, hon skulle hoppa på isen som bildats på vattenpölarna under natten.
Mormor såg oss när hon var ute och matade fåglarna, hon anade nog lite tumult så hon hoppade i bilen och mötte upp oss. Tack för det.

Myset lämnades och jag skulle till bruket för diverse möten. Det var skyddet och det är det viktigaste vi har.
En sittning sen blev det lunch och lite surrande med folket på avdelningen.
Nästa sittning var med flera andra delar av fabriken, det är alltid roligt och det är bra att utbyta erfarenheter. Vi har mycket att lära av varandra.
Sittningen varade till 17.00 och efter det blev det en sväng inom gymmet. Myset var på gympa så hon var upptagen med sitt.

När jag var på ett av mötena nåddes jag av informationen att lilla fröken mini fått sin första lilla tand, det var väntat, men det är ändå speciellt när dom små växer och gör framsteg. Givetvis blev det tandvisning när jag kom hem. Ett litet litet risgryn satt på nedervåningen och var bländande vitt ;)

Det bjöds på en mycket smarrig middag och hela familjen satt samlade. Lilla mini tryckte i sej masjskrokar medans de stora tjejerna åt lite mer sparsamt. Jag höll samma takt som den minsta fröken ja ;)
En lugn stund i soffan med endast lite servning för majestäterna avslutaden ännu en braig dag.


Jo jag längtar till sommaren....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar