måndag 24 februari 2014

Tondöv? Knappast...

Påhittig är förnamnet på fröken ;)


Jag hade en väldigt trevlig lördagskväll med fröken flickväns vänner. Det är verkligen ett glatt gäng som bjuder på sej själva och har lätt till skratt. Detta smittade mej och jag skrattade väldigt.
Jag skrattade dock inte så mycket när klockan ringde och informerade mej om att den var fem på söndagsmorgonen och det var dags att förtjäna sitt dagliga bröd.
Jag var seg som gummi men tog mej ändå viljestarkt upp och ur i bilen.
Jobbet gick ganska bra. Det är omväxlande och för dagen hade vi tåglossning. Det var lurigt att lossa vedtåget när solen sticker rakt in genom rutan, rakt i nosen på mej. Snart dags för solbrillor verkar det som.

Fikarasterna bjöd upp till väldigt intressanta ämnen, det brukar det alltid bli. Men gårdagen blev något extrema, det pratades sex.
Att göra det ihop med fem män kan väl nästan vem som helst räkna ut att det blir öppet, kanske för öppet. Grabbarna bjöd på sej själva och sina upplevelse i ämnet, vissa mer än andra. Skrattsalvorna sköts i väg. Jag hade väldigt roligt.
Vilket underlättar när man har tolvtimmars pass.

Mollie blev både lämnad och hämtad på skalbaggen av mormor, allt för att hon ska slippa de allt för långa dagarna. Det verkar som hon haft det ypperligt bra och när hon kom hem till mormor igen hade det bubbelbadats. Mysigt.
När jag kom hem kom hon i dörren och mötte mej. Hon strålade och kärleken jag känner för det lilla  busfröet går inte beskriva, leendet får tala sitt eget språk.
Lite bus sen blev det sängen. Det är långa dagar både för mamman och barnet. Men dom är få.

Men innan jag kom hem och möttes av mitt mys så var det sångdags. Den andra övningen med kören. Det var minst lika roligt denna gången. Alla är glada och tror på oss. Jag är skeptisk över min egen förmåga men jag har full tilltro till vår kör, att vi kommer leverera en bra körsång.
Vår körledare förklarade för oss hur det ligger till med människor som säger att dom inte kan sjunga och dom som påstår sej vara tondöva.
ALLA kan sjunga.
Och är man påstått tondöv så krävs det först att man är döv, mej veterligen är jag inte döv och alltså heller inte tondöv.
Hon berättade även att ca 94% sjunger bra när dom sjunger med andra människor och det är ju det jag gör.
Men visst jag är väldigt ödmjuk inför uppgiften, men för den delen inte trolös.
Det kommer bli kanon ;)

Mot nya mål :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar