måndag 24 mars 2014

Festligheter....



Sång kvart över sex, det hör inte till vanligheten det inte. Men ska man fira en liten fyraåring ja då får man vackert gå upp och sätta fart.
Jag petade lite försiktigt på myset så hon vaknade och sen berättade jag planen för henne. Hon for upp som skjuten ur en kanon, spänningen var olidlig.
Vi tände fyra små ljus sen gick vi sjungandes in till lilla fröken bonus. Hon sov som en stock men vaknade omtöcknad
och gav sej genast i kast med att öppna presenter, Mollie ville gärna öppna med men efter lite förmaning satte hon sej snällt och förväntansfullt och tittade på vad som dolde sej under presentpappret.
Dom är duktiga emellanåt och respektera varandra och födelsedagar verkar vara heligt för dom bägge.
Lite frukost sen satte vi fart med att piffa till palatset så det var respektabelt för en fyraårings kalas. ballonger blåstes upp så vi var blåa i ansiktet.
Tjejerna hjälpte till med att städa sitt rum, förvisso hann dom stöka upp igen innan kalaset men dom försökte i alla fall ;)
Dom tog ett förmiddagsbad och hela badrummet var sen rent och fint. Tack för det.


Efter torkning gick dom ut en sväng och när jag passerade köksfönstret såg jag att myset var naken och hoppade i en vattenhink i lekstugan. Morr. Ut i full fart för att diskutera och informera att detta inte var ett lämpligt beteende i mars månad.
Nej det är inte sommarväder trots att solen är framme.

Vi plockade lite blommor och satte in och sen var det dags för kalas.
Gästerna ramlade in på utsatt tid, det gillas.
Det var en trevlig blandning av folk och åldrar. Barnen hade en jätterolig eftermiddag och vi äldre har det bra när dom små har det bra.



Några timmar senare var huset tomt på folk och pysslandet och lekande med gåvorna tog fart. Det är så vackert att se på när fröken flickvän pysslar med de bägge tjejerna. En hel familj som gör roliga och mysiga saker tillsammans. Jag blir varm i hela kroppen.

Varm eller ej. Plikten kallade, det var dags för möte med föreningen levande landsbygd. Nu skulle årets agenda radas upp. Först ut är årsmötet. Även om föreningen är liten så är det mycket att tänka på så vi jobbade på.

Väl hemma möttes jag av fröken flickvän hon hade nattat alla barnen och hon berättade att dom haft en super mysig och lugn afton. Det var härligt att höra henne berätta om hur dom haft det.
Lättlevt.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar