fredag 21 mars 2014

God hälsa....

Testar mammas gym ;)


En allt förvirrad flickvän skulle till frissan. Hon lämnade mej hemma med kidsen och tog bilen. Fel bil.
Ja det är ett enda pusslande dagarna i ända för att få ordning på allt och alla.
Bilen med alla barnstolarna var i stan och jag skulle ha två barn med mej i bilen för att lämna myset på dagis.
Visst att vi älskar vardagspusslandet men vissa saker blir lättare om man tänker till lite ;)
Fröken mini hade sin lilla stol men myset fick sitta i en framåtvänd stol, hon är inte tillräckligt stor för det än.
Det är en sak vi läst på väldigt mycket om och det rekommenderas att barnen sitter bakvända så länge det bara är möjligt. Och i vår värld är det möjligt, dock inte i går.
Ingen skada skedd som väl var men det gäller verkligen att vara med i svängarna för att få ordning på allt.

Myset lämnades och det har gått väldigt bra hela veckan. För dagen gav jag klartecken om att hon skulle få sova middag så länge hon ville, det är nattiset som gällde fram till mormor hämta hem henne. Långa dagar och kvällarna blir ofta sena även för myset när jag jobba eftermiddagspassen.
Det märkliga var att hon inte sovit alls när hon blev hämtad. Börjar hon bli så stor nu?

Fröken flickvän har sytt en färglad fin tröja till mej, hon var inte riktigt nöjd, men det var jag. Vilken värld som öppnats upp sej med en tjej som älskar att sy. Jag kan helt enkelt bara köpa ett roligt tyg och beställa en tröja. Det ni, det kallar jag lyx det.


Ja, jag hade en eftermiddag på jobbet, det började med att vi gick bananas på en bullpåse som jag hade med mej. Vidare blev det middag och efter det fick vi en låda kakor av chefen för gott utfört arbete, är det det som kallas mutor ;)
Vi var lite kort om folk, eller vi behövdes på andra avdelningar inför det kommande stoppet. Detta resulterade i att jag fick hussera ensam på vedgården. Det välde in bilar så jag hann knappt slicka mej om munnen. Tuffa dagar.

Jag fick ett meddelande under mitt arbetspass om att min bästis i norr opererats och låg på sjukhuset för återhämtning. Hon orkade tyvärr inte prata med mej och det är oroväckande.
Det första jag gjorde när jag kom hem var att skicka ett litet krya på dej blombud till henne. Nu hoppas jag att det muntra upp och få henne på benen inom det snaraste ;)
Med detta aktuellt i hjärnan kunde jag ännu en gång tacka min lyckliga stjärna för min just nu goda hälsa.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar