torsdag 27 mars 2014

Kurvor och punkt....



Förmiddags besök av en gammal jobbarkompis. Det är alltid underbart att ses.
Myset fick en fin tröja och vi fikade på frallor.
Mollie var fullständigt galen, hon var inte tyst en sekund. Hon skulle visa gästen sitt rum och dom skulle läsa en bok. Myset berättade om bilderna i boken. Hon hängde med oss hela förmiddagen och hon var lycklig och glad men väldigt intensiv.

Fröken flickvän var på åtta månaders kontroll med mini och där hade det gått bra. Hon följer sin kurva fint, sen att kurvan är lite över det normala spelar mindre roll. Hon är en välskött och välmatad dam ;)

Myset somnade en liten stund efter besöket av min vän och blev tvungen att väckas. Detta är inte det roligaste som finns vill jag lova.
Helt tokig och tillslut visste hon inte varför hon var ledsen, hon bara grät helt okontrollerat.
Mormor och hundarna kom till undsättning och hon följde glatt med på promenad. Jag tog en sväng på 13 km med mina löpardojor. Jag var inte helt fit fore i benet det kände jag, det är något litet som stör.
När jag kom hem blev det kurragömma lek en stund. Så vansinnigt roligt. Mollie gömde sej bakom en glasad dörr och trodde att ingen såg henne.

Mästerkocken (jag) drog sen igång med middagen, när spisen var belamrad med kastruller tog jag en välbehövlig dusch.
Alla åt sen som om det vore sista måltiden ;)
Lite kaffe på maten sen lämnades jag och tjejerna hemma. Fröken flickvän skulle på utsvävning.
Mollie och jag spelade snigelspelet och hon fuskade hela tiden. Lite häng i soffan och sen var även den dagen till ända.

Jag hade en bra dag, fröken flickväns var dock något sämre.
Hon utsätts ideligen av en man som inte sätter barnen främst. Frustrationen är hög när man hör att han tänker lämna sin lilla dotter "sina" veckor till sin mamma, syster och nya flickvän i stället för att själv ta hand om henne, eller låta mamman till barnet göra det. Ett ord som beskriver mina känslor för den handlingen bäst det är FRUKTANSVÄRT. Och ett ord till som beskriver personer som gör på detta viset är på fem bokstäver och börjar på I och slutar på T. Och med det sätter jag punkt för dagens inlägg.



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar