lördag 8 mars 2014

Ombestämma.....



Lugna gatan under morgon timmarna. Det var välbehövligt. Vår tanke var en utfärd och hotellet var bokat, men efter att fröken bonus ännu en gång åkt på några dagar med feber så fick vi ombestämma och avboka rummet och utflykten.
Istället packade vi mat termosen med en delikat lunch och drog mot stranden. Det blåste kallt från havet och vi fick leta upp en lugn plats i lä.
Tjejerna åt friskt och det blev till och med omgiv i Mollies fall. Vi tog kaffe på maten och tjejerna fick några kex att mumsa på.
Vi gungade och rutschekanan fick sin kana provåkt ett antal gånger.

Det var kyliga om fingrarna och vi beslöt oss för att köra hem mot borgen igen.
Barnen lekte inne medans jag var ute och tog tag i ett litet trevligt projekt.
En container har kom och nu ska brygghuset röjas upp för att ge plats för våra utomhuspinaler så som cyklar, pulkor och dylikt.
Detta började alltså jag med. Åter igen ställde jag frågan, var i från kommer alla saker?
Inget svar men pryttlarna bars ut på löpande band. Jag tror det var tio stycken fina dörrar. Vad gör dom här liksom och hur har dom kommit hit.
Ja jag blev förvånad.

Resten av ligan kom ut och höll mej sällskap, alla hjälptes åt och det blev en mysig stund.
Jag kopplade en släp efter fyrhjulingen och kidsen tyckte det var helballt. Mollie satt på flaket och fröken bonus satt på cykeln med mej. Fortare fortare löd ordern men jag höll emot och körde väldigt lusigt.
Vi körde brädor och Myset envisades med att sitta bland alla brädor på lasset. Det måste ju varit väldigt behagligt för baken ;)

Ingång och dom bägge små åkte ner i badet. Jag började med middagen och det blev fredagsmys på hög nivå.
Nja fram till Mollie kom på att det var fredag och hon då ville ha godis.
Godiset uteblev på grund av en fadäs gällande målapennor mot barnhud. Godiset drogs med det oavkortat in och ingen möjlighet till förhandling fanns.
Krokodiltårarna var ett faktum men jag gav mej icke.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar