torsdag 20 mars 2014

Resburk...



Sovmorgon till halv nio för min del. Barnen satt och kollade på teve och var nöjda med det.
När jag väl hasade mej upp iklädd morgonrock stod frukosten på bordet, det var bara att hugga i.

Vi satt i soffan en stund, vi var så gott som ensamma för Mollie tog en sväng till mormors hus.
Vi pratade om resor och vart vi vill åka. Det var inte få resemål det inte ;)
Jag skrev varje resmål vi ville till på en lapp och sen gick jag och hämtade en burk.
Vi bestämde spelreglerna ihop och det var att nästa gång någon av oss får ett infall till att resa i väg ska vi ta tre lappar i burken och sedan bestämma utifrån de. Vi kommer att titta på hur prisvärt det är, hur vädret ser ut just då och vad vi vill ha ut av resan. Efter det klubbar vi igenom planen och beställer resan.
Just nu finns det ingen tanke på att dra någon lapp då vi redan har så vansinnigt mycket planerat framöver. Men vi har våra drömresemål i säkert förvar i vår burk ;)

Fröken flickvän skulle till tandläkaren och styra upp en problemtand. Jag fick därför ta med lilla mini till dagis när myset skulle lämnas. Det gick bra.
För att göra av med lite tid tog jag barnvagnen och gick genom stan till biblan. Jag lånade några intressanta alster gällande barn och deras olika faser.
Jag gick sen läsandes genom stan igen och avslutade promenaden vid tandläkarens place. Jag lämnade över mini till mamman sen bar det av mot bruket. Det var möte på gång.

Jag fick ett infall och det var att uppsöka en restaurang. Fröken flickvän var på direkt och hämtade därför upp myset på dagis och körde sen till mitt jobb, där jag efter avslutat möte hade hunnit med ett välbehövligt pass på gymmet.

Ett trevligt besök på Rex salonger. Maten var utsökt och personalen trevlig, vad mer kan man begära.
Mollie åt en burgare, jag pepparstek och fröken flickvän tog för dagen fläskfile. Alla var nöjda men vi tog ändå en efterrätt.
På vägen hem sjöng vi barnsånger för full hals. En toppen mysig tur hem blev det.

För ett tag sen fick jag en fråga om jag ville ställa upp som föreläsare på Karlskrona Pride. Självklart blev svaret. Problem uppstod omgående på grund av att jag är utomlands samma vecka. Det fanns alltså bara en dag som var möjlig för mej att deltaga och det blev den dagen paraden ska gå. Dessa dagar brukar inte föreläsningar ligga på. Men hur som helst så ändrades dagen och föreläsningar så att jag kunde medverka. Super bra ju.
Att svaret blev självklart från min sida är ju inte så märkligt. Allt som kan göras för hjälpa till och att en förändring kan ske i rätt riktning är jag klart på.
Lagen är fortfarande inte lika för alla svenska medborgare.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar