onsdag 9 april 2014

Lågis....

Min lilla konstnär ;)


Vissa dagar planerar jag att inte göra någonting, oftast misslyckas jag. Men igår var en dag jag planerade att göra saker men lät bli att göra det. Väldigt ovanligt och jag blev lite smått deprimerad när jag tänkte på det.
Mollie var seg hon gick och la sej på förmiddagen och jag gjorde ingenting typ. Nja lite bestyr med tvätten klarade vi av men det var en rejäl kraftansträngning.
Jag förmodar att det är sviterna från den intensiva resan, men det skulle även kunna vara lite vårtrötthet som smyger sej på.

Eftermiddagen gick i förmiddagens tecken, väldigt sakta mak alltså. Men vi tog oss i alla fall ut en sväng på berget. Vi hade fika väskan med oss och myset hade några kritor med sej som vi flitigt använde på stenar och träd. Vi ritade hela familjen plus hennes kusiner. Det var väldans mysigt och jag började känna att livet och lusten kom tillbaka till mej.

När vi kom hem startades grillen och en stor stek las på. Det doftade underbart och doften som spred sej inifrån huset den gick inte heller den av för hackor. Fröken flickvän styrde upp tilltugget och det det var inte lite det. Både potatis, palsternacka och wokat. Här snålas det inte.
Till middagen fick vi besök av svärmor som även hon befunnit sej på resande fot. Vi pratade givetvis mycket om våra utfärder och om hur det varit.
Hon visade filmer från sitt och vi bilder från vårt.

Lilla mini hade egen show med att hoppa runt på golvet med rumpan i en väldig fart. Hon kommer förmodligen inte att krypa men hon är klurig nog att ta sej fram i alla fall. Hon visar nu även en tendens till att vilja resa sej, hon är inte där än men det dröjer nog inte allt för länge till. Hon är driftig  unga fröken ;)

Mollie drog på bamsegympan med mormor,  nu laddar dom för fullt för uppvisningen som kommer inom en snar framtid. Vi kommer att sitta på läktaren och se på myset och mormor när dom visar sina färdigheter. Det ska bli så himla roligt. Den första uppvisningen liksom. Det är kanske dags att ladda batterierna på videokameran.
Hon kom hem glad i hågen och berättade om allt som hänt, vilken bana det var och vad dom skulle göra på självaste uppvisningen.
Hon gick i spinn och var därför lite speedad även när det var dags för nattning. Efter ett bryt släppte hon garden och slappnade av och somnade sen på två röda.

Jag hade en natt på bruket som väntade mej. Gäsp....

In i dimman....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar