söndag 13 april 2014

Sångens dag.....

Livsnjutare....

Ett orkesterrep på förmiddagen som gick hyffsat.
Vi hade roligt och vi kände oss taggade. Vilket var behövligt.
Hem till mitt mys igen hon lyckades trycka på varje lite knapp på mej som retade mej. Detta eviga klättrande på mej likt en klätterställning gör mej galen.
Jag vet att hon har ett jättebehov av närhet det har hon haft hela livet, hade hon kunnat hade hon krupit innanför huden på mej. Och oftast gillar jag det, men när hon är precis överallt på mej, hela tiden så blir jag beretad.

Mormor skulle hänga med myset under eftermiddagen och kvällen. Och lilla minis mormor hade samma uppgift med sitt barnbarn.
Vi lämnade tjejerna och fröken flickvän och jag drog mot Karlshamn. Restaurangbesök. Så lyxigt, mysig och gott. Ett glas vin och ett par rejäla köttbitar gjorde vår dag. Väldigt gott må jag säga även om jag var lite spänd och med det inte riktigt hade samma matlust som jag brukar har.

Mot väggahallen och the big bang.
Pärleband, klänning, nagellack och en liten hatt sen var jag redo att möta 1400 människor.
Så sjukt roligt och utmanande.
Första låten gick super, den satt som en smäck och jag tror att alla var nöjda och glada när vi spatserade upp och satte oss på läktaren för att kika på dom andra medverkande.
Vissa körer var grymt duktiga och det märktes att dom övat och lagt ner mycket tid på det.
Vissa körer blev man lite tjuriga på och det var dom körerna som "hyrt" in körsångare.
Meningen antar jag var att det skulle vara människor som arbetar eller på något sätt har anknytning till företagen dom sjöng för, men så var det nog inte riktigt.
Vi tävlade inte på riktigt samma villkor.
I pausen blev det lite pussande och minglande med fröken flickvän. Hon var mäkta stolt över mej och mitt framförande ;)

Låt två gick ganska bra den med, ett par missar i börjar, men det är sånt som händer och inget jag hänger upp mej på. Allt jag presterade där ute var det bästa någonsin. Det var ju första gången liksom.
Det blev en väldigt sen afton så när resultatet kommit så drog vi omgående. Kören skulle på efterfest, men inte jag. Jag ville hem med min tjej och jag ville hem för att lösa av våra fantastiska mammor som gör sådana saker möjligt för oss. Dom är guld värda.

Efter midnatt blev det nattning, trött som tusan slocknade jag omgående när huvudet lagts på kudden.
En händelserik dag.


All in ;)
Jockarp.

1 kommentar:

  1. Vi gjorde en jättebra insats Leonora! Kul att du ville vara med och sjunga - vi har ju haft många goda skratt under reptiden. Kram Susanne O

    SvaraRadera